2-1 ο Αστέρας τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης με 2-1 επί του ΠΑΟΚ, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».Ο Αστέρας, με τη νίκη αυτή έπιασε στην 5ηθέση τον Παναθηναϊκό (που όμως έχει ένα ματς λιγότερο) και πλησίασε την ΑΕΚ (επίσης με ματς λιγότερο) που βρίσκεται στην 4άδα>.

Στο 37’ κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα με ένα εξαιρετικό σε δημιουργία κι εκτέλεση γκολ. Από πολύ ωραία σέντρα του Λουίς Φερνάντεθ από τα δεξιά, ο Σίτο ήρθε με φόρα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και με σουτ στην κίνηση (ενώ έπεφτε) έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ζίβκοβιτς κάνοντας το 1-0!

Στο 54’ από βαθιά μπαλιά της άμυνας, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Λουίς Φερνάντεθ πέρασε στο σπριντ τον Μιχαηλίδη και πλάσαρε κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους

Για τον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 84’  μείωσε σε 2-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνο, Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ρεγκίς (67’ Λέο Τιλίκα), Φερνάντεθ (67’ Ιγκλέσιας), Σίτο (83’ Καπίγια, 90’+3’ λ.τρ. Ριέρα), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63’ Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγκάρας, Ελ Καντουρί (63’ Καγκάβα), Μουργκ (46’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Ουάρντα (83’ Σφιντέρσκι), Λάμπρου (46’ Τζόλης), Κρμέντσι.