Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Έκανε αίτημα πολιτογράφησης στον Δήμο Ζωγράφου

Αίτηση για την ελληνική ιθαγένεια έκανε ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο. Ο 19χρονος άσος που αγωνίζεται στην ισπανική Μούρθια, επισκέφτηκε την Τρίτη το Δημαρχείο του Ζωγράφου, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και συμπλήρωσε τα έγγραφα για την πολιτογράφησή του. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου, «αίτημα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας κατέθεσε την, Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, στον Δήμο Ζωγράφου ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο (Alexandros Emeka Antetokounmpo). O 19χρονος καλαθοσφαιριστής της UCAM Murcia και μικρότερος αδελφός των Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο προσήλθε στο Δημαρχείο Ζωγράφου συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του Γιώργο Πάνου προκειμένου να συμπληρώσει την αίτηση πολιτογράφησης.

Το αίτημα πολιτογράφησης κατατέθηκε με μάρτυρες τον μάνατζέρ του Γιώργο Πάνου και τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργο Γιαννακόπουλο, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα.

Ο κ. Θώδας, στη συζήτηση που είχε με τον Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο, εξέφρασε τη χαρά του που το αίτημα πολιτογράφησης κατατίθεται στον Δήμο Ζωγράφου, απ’ όπου εξάλλου ξεκίνησαν την πορεία τους οι αδελφοί Αντετοκούνμπο και συνεχάρη τον Αλέξανδρο για την αθλητική του πορεία που ακολουθεί τα βήματα της επιτυχημένης παρουσίας της οικογένειας στον αθλητισμό. Με την ευκαιρία αυτή, ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά συνολικά την οικογένεια Αντετοκούνμπο για την αγάπη και τη σχέση που διατηρούν με τον Δήμο Ζωγράφου και τόνισε ότι ο Δήμος και οι δημότες είναι υπερήφανοι για τη σχέση αυτή. Στην διαδικασία παραβρέθηκε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος».