Τ΄ακούσαμε, το γράφουμε και ευθύνη δεν έχουμε

Ένας πολύ καλός φίλος, ο Χρήστος Ντέλλος, διακεκριμένος καρδιολόγος,  π. Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά, ανάρτησε σήμερα στο FB:

<<Χρήστος Ντέλλος

Προσέχετε όταν βγαίνετε από τα ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ μη σας πατήσει κανένα αυτοκίνητο, γιατί μπορεί να θεωρηθεί παρενέργεια του εμβολίου!>>

Και για μην γίνουν άσχετα σχόλια και λαθεμένοι συνειρμοί, ο διακεκριμένος επιστήμονας έκανε συνεχόμενα και δεύτερη ανάρτηση:

<<Χρήστος Ντέλλος

Κάθε σπάνια πιθανή παρενέργεια των εμβολίων πρέπει να ελέγχεται, αλλά με λογική και ψυχραιμία!>>

Εμείς θα σημειώσουμε:

Από την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Μόνον χθες, 3 Απριλίου 2021 είχαμε στην Ελλάδα: 3.232 νέα κρούσματα. Είχαμε 70 νεκρούς. Και είχαμε 755 διασωληνωμένους. Θα ρωτήσουμε ρητορικά:

  1. Πόσοι από αυτούς τους 4.057 συνανθρώπους μας νομίζετε ότι ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ, εάν είχαν προλάβει, ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ;
  2. Μόνον χθες Σάββατο πέθαναν από επιπλοκές της Covid-19 στην Ελλάδα 70 άνθρωποι. Στη Βρετανία, σε 18,1 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου  της Astrazeneca, πέθαναν  συνολικά επτά (7) άνθρωποι από αιματικούς θρόμβους, σε ένα σύνολο 30 τέτοιων περιστατικών χωρίς και να είναι επιστημονικά εξακριβωμένο ότι οι θάνατοι αυτοί οφείλονται (έστω και εμμέσως)  σε παρενέργεια του εμβολίου!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!