ΠΑΟΚ: Το διπλό μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη και το ξεκάθαρο πλάνο

«Συγκέντρωση στους στόχους, προετοιμασία για την επόμενη χρονιά σε όλους τους τομείς» ήταν το διπλό μήνυμα που έστειλε στα διοικητικά στελέχη και τους επικεφαλής των τμημάτων ο Ιβάν Σαββίδης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/4) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε μια ακόμη τηλεδιάσκεψη με τα διοικητικά στελέχη και τους επικεφαλής τμημάτων. Ο στόχος του Ιβάν Σαββίδη ήταν να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από την ομάδα ζητώντας «απόλυτη συγκέντρωση για την κατάκτηση όλων των εναπομεινάντων στόχων της σεζόν, αλλά παράλληλα έντονη προετοιμασία για την επόμενη χρονιά».

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έμεινε αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου οι παρεμβάσεις από πλευράς του θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, τόσο στο κομμάτι του αθλητικού διευθυντή, όσο και των μεταγραφικών κινήσεων για την ενίσχυση της ομάδας. Αυτό που ζήτησε είναι όλα τα τμήματα να συνεργάζονται καθημερινά, «με στόχο τόσο την αθλητική επιτυχία, όσο και την εμπορική-οικονομική».

Για τον Ιβάν Σαββίδη το πλάνο είναι ξεκάθαρο και δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο. Γι’ αυτό και ζήτησε «η διοίκηση να μείνει ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του Συλλόγου», όχι μόνο στο αγωνιστικό μέρος, αλλά και με καινοτόμες ιδέες στα κομμάτια του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

«Σε μια σύγχρονη ομάδα πρωταθλητισμού, που ξέρει να σέβεται το συναίσθημα των φιλάθλων, οφείλει να το καλλιεργεί και να λειτουργεί ανεπηρέαστη από εξωγενείς παράγοντες προς την συστηματική ανάπτυξή της», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Πόντιος επιχειρηματίας, που πηγαίνοντας κόντρα σ’ όλες τις φήμες παραμένει ενεργός για τα ζητήματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ γι’ αυτό και ζήτησε ανάλογες συσκέψεις ευρείας κλίμακας να γίνονται συστηματικά, εντός της Μικράς Ασίας, με αποτέλεσμα οι ενέργειες κάθε τμήματος να συντονίζονται στον κοινό στόχο.
Πηγή: gazzetta.gr