Ολυμπιακός: Έκπληξη με Καλογερόπουλο στην αποστολή για Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον νεαρό Αλέξη Καλογερόπουλο στην αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη (5/5, 17:15, LIVE από το Newsit.gr, novasports1HD) για τα Play Offs της Superleague ελλείψει άλλων στόπερ.

Εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη  έμειναν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Χοσέ Χολέμπας, με τον 17χρονο Αλέξη Καλογερόπουλο να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή.

Την τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τoν Άρη για την 7η αγωνιστική των Playoffs πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν μαζί του στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.