Play Out: Τελικός για Λάρισα, ΟΦΗ-Παναιτωλικός να αποφύγουν το μπαράζ

Μία στροφή πριν το τέλος των Play Out, η μάχη για την παραμονή στη Superleague και για την αποφυγή του υποβιβασμού και του μπαράζ μπαίνει στην τελική ευθεία.

Τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της διαδικασίας θα διεξαχθούν σήμερα (8/5), με κοινή ώρα έναρξης στις 19:30. Ούτως ώστε ο ένας να μην ξέρει το αποτέλεσμα του άλλου και το ενδιαφέρον να διατηρηθεί αναλλοίωτο.

Στο Πανθεσσαλικό, η τελευταία της κατάταξης Λάρισα που «καίγεται» για το διπλό φιλοξενείται από τον ΝΠΣ Βόλο. Αν η ΑΕΛ δεν νικήσει, τότε κινδυνεύει ακόμα και απόψε να υποβιβαστεί μαθηματικά στη Superleague 2. Ο γηπεδούχος είναι αδιάφορος βαθμολογικά…

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη για δύο λόγους: για να εξασφαλίσει τη σωτηρία στο ενδεχόμενο μη νίκης της Λάρισας και να μείνει στο κόλπο για να αποφύγει το μπαράζ. Ο φιλοξενούμενος δεν κινδυνεύει άμεσα, αλλά αν νικήσουν ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός, τότε θα μπλέξει αυτός σε περιπέτειες για το μπαράζ, οπότε δεν αδιαφορεί για το αποτέλεσμα.

Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, η Λαμία θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ, ο οποίος ψάχνει το διπλό που θα τον κρατήσει σίγουρα στην κατηγορία. Επιπλέον, θα εξακολουθήσει να έχει τον πρώτο λόγο για να αποφύγει το μπαράζ. Για τη Λαμία, οι κίνδυνοι είναι μόνο μαθηματικοί.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 19/5 με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης.

Η βαθμολογία: