Έπεσε κατηγορία η Λάρισα, ελπίζει ο Παναιτωλικός

Η ήττα της Λάρισας από τον Βόλο σήμανε τον υποβιβασμό των “βυσσινί” μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι άουτ, την ώρα που ο ΟΦΗ έσωζε την κατηγορία με το διπλό στη Λαμία, ενώ ο Παναιτωλικός θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα μπαράζ για να μην πέσει.

Superleague: Στην Super League 2 θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η ΑΕΛ, καθώς υποβιβάστηκε και μαθηματικά ύστερα από την ήττα της με 3-1 από τον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου στο Πανθεσσαλικό.

Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Δουβίκα (8′) και Μπαρτόλο (38′). Στο 68′ ο Ντουρμισάι έβαλε ξανά την ΑΕΛ στο ματς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, παρότι οι “βυσσινί” έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 59′ λόγω αποβολής του Τσόσιτς.

Παρόλα αυτά, ο Βόλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα πανέμορφο τέρμα του Μπουένο στο 75′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, καπάρωσε την 7η θέση και έριξε στην δεύτερη κατηγορία την ομάδα του Αλέξη Κούγια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ

Τέλος, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 3-1 από τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο και θα τερματίσει οριστικά στην προτελευταία θέση, έχοντας την ευκαιρία να παραμείνει στην Superleague παίζοντας αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.