Στην σκιά της Ακρόπολης για Επενδύσεις!

Φωτογραφία: Από αριστερά, Χρήστος (Κρις) Σπύρου, Ανδρέας Ερωτοκρίτου.

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Αθήνα.- Ο Κύπριος επιχειρηματίας και Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Ελλάδος, Ανδρέας Ερωτοκρίτου και ο Ελληνοαμερικανός πολιτικός ηγέτης,  Κρις  Σπύρου, πρόσφατα συναντήθηκαν και μίλησαν για  επενδύσεις σε Ακίνητα, (real estate investments) στην Ελλάδα, αλλά και για επενδύσεις στον ελληνικό Τουρισμό.

Ως γνωστόν οι δίδυμες κόρες του κ. Ερωτοκρίτου, Μαριάννα και Σοφία Ερωτοκρίτου, που έχουν σπουδάσει στην Κίνα, έχουν αναγορευθεί σε «Πρέσβειρες Ελληνικού Τουρισμού» για την «αγορά» της Κίνας, από τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη,  σε αναγνώριση του έργου που πραγματοποιούν στα ψηφιακά μέσα της Κίνας για την προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού. (Τα βίντεο τους στο Κινέζικο YouTube έχουν τεράστια απήχηση. Η Ύδρα, η Νάξος και η Πάρος είναι μόνο μερικά από τα νησιά που προβάλλουν. Το αφιέρωμά τους για τη Σαντορίνη και την Αθήνα έχει ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο προβολές ενώ παράλληλα παραδίδουν μικρής διάρκειας μαθήματα Ελληνικών μέσω διαδικτύου με περισσότερους από 2.000 online φοιτητές. www.greektwins.gr).

Οι κ.κ. Ανδρέας Ερωτοκρίτου και Κρις Σπύρου,  συναντήθηκαν στο “roof garden” γνωστού εστιατορίου της Αθήνας, απέναντι από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως με άπλετη θέα στον Παρθενώνα.  Οι δύο άνδρες μίλησαν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, για επενδύσεις σε ακίνητα και στον Τουρισμό. Ιδιαίτερα τους απασχόλησαν οι επενδύσεις  από την Αμερική, όπου έντονο ενδιαφέρον επιδεικνύουν Ελληνοαμερικανοί και Αμερικανοί επενδυτές προκειμένου να μεταφέρουν κεφάλαια στην Ελλάδα και να τα επενδύσουν σε διάφορα Προγράμματα, ώστε να αποκτήσουν άδεια Παραμονής (golden visa) στη χώρα μας.