Πολάκης: Το FΒ μπλόκαρε τον λογαριασμό του

Τρεις αναρτήσεις, η μια τον περασμένο Ιανουάριο και η άλλη… χθες (25.06.2021) ήταν η αφορμή για το «μπλόκο» του Facebook στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο Παύλος Πολάκης.

Επειδή όμως ο Παύλος Πολάκης διατηρεί λογαριασμό στο Facebook και ως πολιτικός, ενημέρωσε από εκεί με μια ανάρτησή του ότι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν του επιτρέπονται οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό.

Οι αναρτήσεις για τις οποίες ο Παύλος Πολάκης δέχτηκε το μπλοκ, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, έγιναν στις 14 Οκτωβρίου, στις 4 Ιανουαρίου και στις 25 Ιουνίου.

Ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τα «γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των υπογείων της Πειραιώς», που όπως γράφει επιστρατεύτηκαν για να μπλοκάρουν το λογαριασμό του.

Τα βάζει και με το Facebook, ζητώντας εξηγήσεις για το «πώς στοιχειοθετείται η παράβαση των όρων που “αφορούν σε παρενόχληση και εκφοβισμό” στις αναρτήσεις μου».

«Ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.