Ομογενής φοιτητής αγνοείται στην πολυκατοικία που κατέρρευσε

Φωτογραφία: Ο Ομογενής φοιτητής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος βρίσκεται ανάμεσα στους αγνοούμενους της μοιραίας πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαϊάμι.

 

Πρόκειται για τον Ανδρέα Γιαννιτσόπουλο, ο οποίος είναι 21 χρονών και είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Νάσβιλ στην πολιτεία του Τενεσί.

Η οικογένεια του αγνοούμενου ομογενή διαμένει μόνιμα στην πολιτεία του Τέξας. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Wall Street Journal ο πατέρας του 21χρόνου Κώστας Γιαννιτσόπουλος, ο νεαρός ομογενής είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος.

Η Τίνα Γιαννιτσοπούλου, θεία του 21χρονου ο οποίος έχει καταγωγή από την Ξάνθη, με ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει: “Παρακαλώ προσευχηθείτε για ένα θαύμα. Ο ανιψιός μου ήταν στο κτίριο του διαμερίσματος που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Παρακαλώ προσευχηθείτε να επιβιώσει. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα”.

Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ

Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα, εύχεται το υπουργείο Εξωτερικών. Σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει πως οι σκέψεις μας είναι με τους τραυματίες, τους πληγέντες και τα σωστικά συνεργεία.

Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στο λαό και την κυβέρνηση των ΗΠΑ.