Δείπνα και τιμητικές διακρίσεις στο 99ο Συνέδριο της ΑΗΕΡΑ στην Αθήνα

Αθήνα.- Σύντομα θα αποχαιρετίσουν τα Μέλη της ΑΗΕΡΑ από το τιμόνι της οργάνωσης τον ύπατο πρόεδρο, αδ. Γιώργο Χωριάτη και την θέση του θα πάρει ο ύπατος αντιπρόεδρος, Αδ, Δημήτρης Κόκοτας. Αυτό θα συμβεί στο εν εξελίξει 99ο Συνέδριο της ΑΗΕΡΑ που φέτος, ύστερα από πολλά χρόνια, διεξάγεται στην Αθήνα (27-30 Ι0υλίου).

Η ύπατη ηγεσία της ΑΗΕΡΑ έγινε δεκτή, μαζί μετα μέλη του Προεδρείου της Πα.Δ.Ε.Ε, στους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Οποία δόθηκε το βραβείο «AHEPA Socrates Award» από τον πρόεδρο της οργάνωσης, Γιώργο Χωριάτη.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου απονεμήθηκαν επίσης βραβεία της ΑΗΕΡΑ σε επώνυμους Έλληνες -μεταξύ των οποίων στον υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση,  στον ΓΓ της ΓΓΑΕ-ΔΔ Ιωάννη Χρυσουλάκη, και τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος κ. Ιερώνυμο καθώς και σε πολλά μέλη της Οργάνωσης στην Περιφέρεια της Ελλάδος.

Το Συνέδριο συνεχίζεται και θα τερματιστεί στις 30 Ιουλίου 2021.

AHEPA Convention is going on… Το Συνέδριο της ΑΗΕΡΑ προχωρεί…

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε την ΑΗΕΡΑ.

 

Great reception in honor of AHEPA hosted by her excellency the president of the Hellenic Republic . Pictured with the president mrs sakellaropoulou and the chairman of the board of trustees of AHEPA,my good friend nick karakostas!

Με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Καλύτερος Κυβερνήτης ΑΗΕΡΑ, ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ, Κυβερνήτης Περιφέρειας 25 Ελλάδας