Τ΄Ακούσαμε, Το Γράφουμε και Ευθύνη δεν Έχουμε!

***Διαβαζω και ακούω με έκπληξη!
Όταν ο ελληνισμός και η ομογένεια πρέπει ναναι ενωμένοι τότε παρουσιάζονται λυπηρά φαινόμενα διαίρεσης!
Εάν αυτή πραγματι είναι η καινούργια ηγεσία της ΠΑΔΕΕ τότε ο κατήφορος συνεχίζεται.
Θέλει αρετή και τόλμη η πολιτική!
***Ο Τζίμι Κόκοτας (Jimmy Kokotas), δραστήριο τέκνο της κοινότητας των Τριών Ιεραρχών στο Μπρούκλιν, είναι ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA και η Κάθι Μπιζούκας (Kathy Bizoukas) από την Ιντιάνα είναι η νέα ύπατη πρόεδρος των ‘Θυγατέρων της Πηνελόπης’.Ο Τιμ Νόιτσις (Tim Noitsis) επιστρέφει για δεύτερη θητεία ως ‘πρόεδρος των ‘Υιών του Περικλέους’’ και η Μαίρη Ανα Παντέλας (Mary Ana Pantelas) είναι η νέα πρόεδρος των ‘Παρθένων της Αθηνάς’, της οργάνωσης για τους Ahepans ηλικίας 14-28 ετών.
***Άδικο έχουν τα σχόλια; Ήλθαν, τίμησαν εαυτούς και αλλήλους, παρέθεσαν επίσημα δείπνα, εισέπραξαν και έκαναν κολακευτικά σχόλια στις επίσημες συναντήσεις, μίλησαν για άσχετα -με την Ομογένεια- θέματα, παρέδωσαν την Ύπατη Προεδρία ο ένας στον άλλον και αποχώρησαν ικανοποιημένοι ότι επιτέλεσαν το χρέος τους, αυτή τη φορά από το πάτριο έδαφος! Ο λόγος για τους ΑΗΕΡΑΝ’S.
***Τι έγινε με την ΠαΔΕΕ; Καλά, ας πούμε, πως λόγω κορονωϊού, προφανώς, έκοψαν τις προσκλήσεις. Καλά που έκοψαν τα δελτία Τύπου προς ενημέρωση των εχόντων την υποχρέωση να ενημερώσουν την Ομογένεια. Αλλά να “κόψουν”, όμως, και όλους τους “επίτιμους” από την νέα Ιστοσελίδα τους; Τι στο καλό, …εθνοκάθαρση ετοιμάζονται να κάνουν;
Αλλά,  οι επίτιμοι και οι φιλέλληνες είναι -ήταν, δηλαδή θα έπρεπε να είναι- η μεγάλη τους δύναμη!!!
***’Αντε να δούμε σήμερα, 1 Αυγούστου 2021,  και το πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο του ΠΣΕΟΟ (Παγκόσμιο Συμβούλιο Ελληνικών Εθνικοτοπικών Οργανώσεων) να κλείσει ο κύκλος του παραλογισμού,  επί ελληνικού εδάφους. Για να μένει η εκρηκτικά διαλυτική κατάσταση στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης ώστε να μην λέμε άδικα ότι “αυτά συμβαίνουν μόνον στην Ελλάδα”!.. Ναι, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, διεθνώς!