Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες αποφάσισαν να δώσουν τα μισά λεφτά της προσφοράς Μαρινάκη στους πυρόπληκτους!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες με ένα ονειρικό τουρνουά, όπου είχε μόνο μια ήττα, αυτή στον τελικό από τους Σέρβους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για τη σπουδαία επιτυχία της, προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση, καθώς θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά βγαίνει μπροστά και στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό πόλο και την Εθνική ομάδα, η οποία «γέμισε» περηφάνια όλη τη χώρα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουν, δείχνοντας έμπρακτα πόσο νοιάζεται για τον ελληνικό αθλητισμό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

Οι πολίστες μας δίνουν 100.000 για τους πυρόπληκτους

Να σημειωθεί ότι όπως ανακοίνωσαν οι Ολυμπιονίκες μας, από τις 200.000 που τους προσφέρει ο Μαρινάκης, τις 100.000 θα τις διαθέσουν για την ανακούφιση των πυροπλήκτων.

Αναλυτικότερα, οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες αποφάσισαν να δώσουν τα μισά λεφτά στους πυρόπληκτους!

Η απόφαση ανακοινώθηκε από την αρχηγό της ομάδας -και σημαιοφόρο της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης- Γιάννης Φουντούλη, μέσω της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Θυμίζουμε ότι ο Φουντούλης είχε ζητήσει «συγγνώμη για τη χαρά» μετά τον ημιτελικό της Εθνικής με την Ουγγαρία, ενώ ο Μάριος Καπότσης δήλωσε σήμερα ότι «η χώρα βρίσκεται σε έναν οδυνηρό πόλεμο» και αφιέρωσε το μετάλλιο σε όσους δίνουν τη μάχη με τη φωτιά.

Η δήλωση του Φουντούλη: ««Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».