Στοχασμοί: Σε παρακαλώ πολύ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

Συγγραφέας

Θα σε παρακαλέσω πολύ να μην περιμένεις τίποτα από εμένα.

Όταν περιμένεις, δημιουργείς προσδοκίες και χτίζεις προφίλ συμπεριφορών τις οποίες και αναμένεις. Αν δεν είμαι οι προσδοκίες σου, δεν φταίω εγώ! Και το πιθανότερο είναι ότι δεν ανταποκρίνομαι στο προφίλ που έχεις εσύ μέσα στο μυαλό σου, γιατί είμαι ήδη εγώ, και αυτό ίσως να είναι κάτι το τελείως διαφορετικό!

Θα σε παρακαλέσω πολύ να περιμένεις τα πάντα από εσένα.

Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα, στην τέλεια χρονική στιγμή. Στο μόνο που υστερείς, είναι ότι πιστεύεις ότι υστερείς! Δεν σου λείπει τίποτα, δεν είσαι καν ένα μισό που ψάχνει το άλλο του μισό. Είσαι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα που έχει όλη τη δύναμη και τα υλικά για να αναδείξει την υπεροχή της. Είσαι κορυφαίο άτομο, και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεις τη ζωή.

Θα σε παρακαλέσω πολύ να μπαίνεις την κάθε νέα μέρα απαρχής στη σχέση σου.

Δεν μοιάζεις σε τίποτα με τον άνθρωπο που ήσουν πριν λίγους μήνες, δεν λειτουργείς το ίδιο όπως τότε, ούτε σκέφτεσαι με τα μυαλά του παρελθόντος. Μην απαιτείς κάτι τέτοιο από εμένα. Γνώρισε τον εαυτό σου, ανέδειξε τα μοναδικά σου χαρακτηριστικά και αναζήτησε κάθε μέρα να αναγνωρίζεις τον δικό μου εαυτό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Αναζήτησε την κάθε στιγμή, εσένα και εμένα μέσα από τη σχέση μας.