Μίλαν – Παναθηναϊκός 2-1: Ανταγωνιστικοί οι «πράσινοι» στην Τεργέστη

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τη Μίλαν σε φιλική αναμέτρηση στην Τεργέστη, με τον Ζιρού να σκοράρει δις για τους Μιλανέζους και τον Ιωαννίδη να μειώνει στο τέλος για τους “πράσινους”.

Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 16′, πλασάροντας εξαιρετικά με τη μία, μετά από βαθιά μπαλιά του Τομόρι και διπλασίασε τα τέρματα των Ιταλών με παρόμοιο τρόπο στο 43′, αλλά αυτή τη φορά τελειώνοντας τη φάση με το κεφάλι.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας κυρίως τις αντεπιθέσεις και κάποιες στημένες μπάλες, για να βρει τελικά ένα δικό του γκολ από την επιμονή του Ιωαννίδη στο 81′. Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός “έκλεψε” μία μπάλα στην άμυνα των “ροσονέρι” και με ωραίο σουτ μείωσε το σκορ.

Οι συνθέσεις στο Μίλαν – Παναθηναϊκός

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν (71’ Ταταρουσάνου), Καλάμπρια (71’ Καλουλού), Κιάερ (61’ Μαλντίνι), Τομόρι (62’ Ντίας), Ερναντές (71’ Μπαλό Τουρέ), Σαλεμάκερς (75’ Καστιγέχο), Κρούνιτς (87’ Καπόνε), Τονάλι (61’ Ρομανιόλι), Λεάο (61’ Μπενασέρ), Ζιρού (62’ Γκάμπια), Ρέμπιτς (62’ Πομπέγκα).
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (85’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (76’ Σάντσες), Βέλεθ (85’ Σάρλια), Σιδεράς, Χουάνκαρ (85’ Χατζηθεοδωρίδης), Αλεξανδρόπουλος (66’ Αϊτόρ), Ρούμπεν, Μαουρίσιο (76’ Καρλίτος), Χατζηγιοβάνης (46’ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες (46’ Αγιούμπ), Μακέντα (46’ Ιωαννίδης).