Ολυμπιακός: Η Μπενφίκα το φαβορί για τον Σεμέδο αν προκριθεί στους ομίλους του Champions League

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επιδιώκει την πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο και με βάση τα νεότερα δεδομένα που υπάρχουν η πορτογαλική και η ιταλική αγορά αφήνουν πίσω την Αγγλία…

Το πρόβλημα του Ρούμπεν Σεμέδο με τη βίζα του σε σχέση με την Αγγλία είναι εκείνο που επηρεάζει τη μεταγραφή του στη Γουλβς και δείχνει ικανό να την… παγώσει για τα καλά. Ωστόσο η αγορά παραμένει ανοιχτή και υπάρχουν και άλλες επιλογές για τον Πορτογάλο μπακ.

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν είχε φτάσει πέρυσι να απορρίψει προτάσεις πάνω από 10 εκατ. ευρώ ενώ μες στο φετινό καλοκαίρι δεν τον κάλυπταν κρούσεις της τάξεως των 6-8 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Συνεπώς έχει σημασία το που βρισκόμαστε τώρα σε σχέση με την υπόθεση ενός στόπερ που και με νέο συμβόλαιο είχε επιβραβευτεί και το περιβραχιόνιο του αρχηγού είχε πάρει.

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να θέλουν να πουλήσουν τον διεθνή στόπερ. Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχοντας μείνει εκτός των πλάνων από τους αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας θεωρείται από δύσκολο έως και απίθανο να επανέλθει στις τάξεις των Πειραιωτών.

Τι μένει λοιπόν εφόσον δεν γίνει το deal με Γουλβς; Για τον έμπειρο διεθνή μπακ υπάρχει ξανά η προοπτική της Μπενφίκα. Εφόσον περάσει τα play offs του Champions League (έχει κερδίσει στο πρώτο ματς την PSV Αϊντχόφεν και έχει κρίσιμη ρεβάνς) μπορεί να φτάσει στα οικονομικά επίπεδα που θέλει ο Ολυμπιακός για να πάρει τον παίκτη και να γίνει το Νο1 φαβορί για την απόκτησή του. Στο παρελθόν η Μπενφίκα έχει επιχειρήσει τουλάχιστον άλλες 2 φορές να πάρει τον Σεμέδο από τον Ολυμπιακό. Μετά υπάρχει και η αγορά της Ιταλίας, όπου εκεί υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι.

Πάντως ακόμα και τώρα η εκτίμηση παραμένει ότι ο Σεμέδο θα πουληθεί. Στον Ολυμπιακό ο 27χρονος Σεμέδο έχει 93 συμμετοχές με 4 γκολ.

Πηγή:gazzetta.gr