Μελισσανίδης στους παίκτες: «Προχωράμε δυνατά, να δω την ΑΕΚ όπως αξίζει στο ρόστερ της»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στα Σπάτα και μετέφερε στους παίκτες την εμπιστοσύνη του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος ώστε να φτάσουν εκεί που αξίζουν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πηγαίνει συχνά στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για να δει από κοντά την πρόοδο των έργων για το γήπεδο που κατασκευάζεται. Την περασμένη Τρίτη (24/8) βρέθηκε για ακόμη μια φορά για τον ίδιο λόγο και έτσι είχε την ευκαιρία να μιλήσει και στους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι εκείνη την ώρα θα πραγματοποιούσαν την απογευματινή τους προπόνηση.

Το αφεντικό της ΑΕΚ ευχήθηκε υγεία, τονίζοντας ότι η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Βελέζ, ωστόσο μετέφερε στους παίκτες ότι τους πιστεύει ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

«Ήρθα να ευχηθώ σε όλους σας υγεία και να καταφέρουμε τους στόχους μας φέτος στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά, αλλά τώρα ξεκινάμε στο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε όπως πρέπει. Σας πιστεύω όλους πάρα πολύ, για αυτό και είστε εδώ», ανέφερε αρχικά στην ομιλία του ο Μελισσανίδης.

«Προχωράμε δυνατά και θέλω να δω την ΑΕΚ όπως αξίζει στο ρόστερ της. Να δουλεύετε πολύ και σωστά. Έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Καλή αρχή σε όλους σας», πρόσθεσε ο Μελισσανίδης στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

gazzetta.gr