Οι ομογενείς αποχαιρέτησαν την Ελληνίδα Πρόξενο Λάνα Ζωχιού

Φωτογραφία: Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος και η Πρόξενος Λάνα Ζωχιού.

Νέας Υόρκη.- Την κοινότητα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, επισκέφθηκε η Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Λάνα Ζωχιού, λίγο πριν την αναχώρησή της για το νέο της πόστο στην Τεχεράνη.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας, κ. Αναστάσιος Χρυσανθόπουλος, ο νέος διευθυντής του σχολείου, John Alfieri και η υποδιευθύντρια Ελένη Καραγιώργου υποδέχτηκαν την κ. Ζωχιού και την ξενάγησαν στις προσφάτως ανακαινισμένες και εκσυγχρονισμένες σχολικές εγκαταστάσεις και την ενημέρωσαν για τα έργα που συντελέστηκαν.

Εκτενή αναφορά έγινε στις εγγραφές των μαθητών για το νέο σχολικό έτος και για τα νέα πρωτοποριακά προγράμματα που θα εφαρμοστούν αυτή την χρονιά.

Η κ. Ζωχιού τους συγχάρηκε τόσο για τα έργα των τελευταίων τριών μηνών, όσο και για την αφοσίωσή τους στην προαγωγή της ελληνικής παιδείας και την προβολή του ελληνικού πολιτισμού.

Παράλληλα τους υπενθύμισε ότι οι σχέσεις φιλίας που απέκτησαν τα τέσσερα χρόνια της υπηρεσίας της στη Νέα Υόρκη θα διατηρηθούν και θα ενδυναμωθούν.