Γυναικοκτονία στη Ρόδο – «Ευτυχώς χώρισα, γλίτωσα από τον εφιάλτη»

Ήταν με τον 40χρονο άνδρα από τα Χριστούγεννα ωστόσο τους τελευταίους μήνες ένιωθε πως «πνίγεται» ενώ δεν μπορούσε ούτε να βγει για έναν καφέ με φίλη της.

Θρήνος στη Ρόδο μετά τον θάνατο της άτυχης Δώρας που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τον πρώην σύντροφό της. Πρόκειται για την εντέκατη γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερή της φίλη στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. Φέρεται να της είπε: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα».

Όπως αποκάλυψε η φίλη της, η Δώρα δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα. Ήταν με τον 40χρονο άνδρα από τα Χριστούγεννα ωστόσο τους τελευταίους μήνες ένιωθε πως «πνίγεται» ενώ δεν μπορούσε ούτε να βγει για έναν καφέ με φίλη της.

Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Ο 40χρονος άνδρας την περίμενε έξω από το σπίτι της. Μόλις η κοπέλα πάρκαρε το αυτοκίνητό της και κινήθηκε προς το σπίτι, δέχτηκε δύο πυροβολισμούς που της στοίχισαν τη ζωή.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο σπίτι του που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από αυτό της άτυχης κοπέλας και έβαλε τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα. Άφησε μάλιστα και ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη.

Φίλη της Δώρας μιλώντας στο Star αποκάλυψε ότι η κοπέλα είχε όνειρα για το μέλλον. «Τον τελευταίο καιρό σπούδαζε. Έκανε ένα μεταπτυχιακό, είχε πολλά όνειρα και δυστυχώς κόπηκαν μέσα σε μια στιγμή» είπε.

«Ήταν έγκλημα πάθους»

Σε έγκλημα πάθους αποδίδουν τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο, κάτοικοι του νησιού. Ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και σύντροφός της νεαρής για 2 μήνες, έστησε καρτέρι στην εκπαιδευτικό, την πυροβόλησε με καραμπίνα καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Ακούστηκαν 2-3 πυροβολισμοί, μένω στα 25 μέτρα από το σημείο. Είδα κόσμο να τρέχει κατευθείαν και μία κοπέλα αιμόφυρτη. Σε δύο τρία λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Την κοπέλα φατσικά τη γνώριζα. Ήταν καθηγήτρια αγγλικών από τη Ρόδο. Γνωρίζω τη μητέρα της, έμενε μόνη της στο σπίτι. Είχε μία σχέση δύο μήνες, έγκλημα πάθους απ’ ότι λένε. Έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Ρόδο ο δράστης», είπε στο MEGA ο Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος της περιοχής.

Πηγή:newpost.gr