Σοβαρά επεισόδια οπαδών πριν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στη Μαλακάσα με έναν τραυματία

Δεν λέει να κοπάσει η οπαδική ένταση, αφού λιγότερο από ένα 24ωρο από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, οπαδοί των δύο ομάδων ενεπλάκησαν σε επεισόδια στον ΣΕΑ Μαλακάσας, με συνέπεια ένας άνθρωπος να τραυματιστεί και αρκετά αυτοκίνητα να παραδοθούν στις φλόγες.

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα το Σάββατο (2/10) το απόγευμα στον ΣΕΑ Μαλακάσας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οπαδοί των “αιωνίων” ενεπλάκησαν σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα τουλάχιστον έναν τραυματία και αρκετά καμένα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει μέχρι στιγμής το ρεπορτάζ, οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συνάντηση στη Μαλακάσα προκειμένου να μεταβούν σε σύνδεσμο του Τριφυλλιού στη Χαλκίδα για μια εορταστική εκδήλωση.

Γύρω στις 19:00, δέχθηκαν όμως επίθεση από οπαδούς τους Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια που είχαν απολογισμό έναν τραυματία και καμένα οχήματα.

Κι όλα αυτά λίγες μόλις ώρες (3/10, 20:30)  πριν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 5η αγωνιστική της Super League…