Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε τον γιο της και άφησε το πτώμα του στο ταμείο του σούπερ μάρκετ

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ιταλία η άγρια δολοφονία ενός δίχρονου αγοριού από την ίδια τη μητέρα του.

Η γυναίκα μαχαίρωσε τουλάχιστον εννέα φορές τον μικρούλη Άλεξ και μετέφερε το πτώμα του σε κοντινό σουπερμάρκετ μεγάλης αλυσίδας στην περιφέρεια της Περούτζια στην Ιταλία. Μάλιστα, άφησε το πτώμα του πάνω στο ταμείο προκαλώντας σοκ σε υπαλλήλους και πελάτες.

Η εκδίκηση πίσω από την άγρια δολοφονία

Η 44χρονη Erzsebet Katalin Bradacs μαχαίρωσε θανάσιμα τον γιο της σε εγκαταλελειμμένο σημείο στο χωριό Po ‘Bandino στη Citta della Pieve που βρίσκεται στην περιφέρεια της Περούτζια και στη συνέχεια μετέφερε στα χέρια της το πτώμα στο σουπερμάρκετ.

Ιταλία μητέρα μαχαίρωσε γιο
Το σημείο όπου η 44χρονη σκότωσε τον 2χρονο γιο της

Νωρίτερα, όπως αποκάλυψε ο τραγικός πατέρας που ζει στην Ουγγαρία, του είχε στείλει μέσω Whatsapp φωτογραφία του νεκρού παιδιού τους γράφοντάς του “τώρα δεν θα ανήκει σε κανέναν μας”.

Σε δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα ο Norbert Juhasz, πρώην σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του Άλεξ, που ήταν σε διαμάχη με τη 44χρονη για την επιμέλεια του παιδιού, είπε ότι η Erzsebet Katalin Bradacs απήγαγε τον γιο τους την ημέρα που έπρεπε να του τον παραδώσει “επειδή το δικαστήριο μου τον εμπιστεύτηκε, έφυγε στην Ιταλία και τον σκότωσε.

Ιταλία Περούτζια μητέρα μαχαίρωσε γιο
Αστυνομικοί στο σημείο όπου η 44χρονη σκότωσε τον 2χρονο γιο της

Ομολόγησε τη δολοφονία του με μήνυμα σ’ έναν φίλο” είπε και πρόσθεσε: “Η μητέρα είχε απειλήσει ότι θα του έβαζε φωτιά και παρά της απειλής αυτής δεν έκαναν τίποτα. Όλοι έβλεπαν ότι ήταν εντελώς ακατάλληλn να αναθρέψει ένα παιδί, αλλά δεν της τον πήραν”. Έπρεπε να είχε παραδώσει το παιδί στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά εκείνη έφυγε για την Ιταλία από τη Βουδαπέστη.

Ιταλία δολοφονία
Η 44χρονη μητέρα άφησε το πτώμα του γιου της στο ταμείο του συγκεκριμένου σουπερμάρκετ

“Όταν είδα τη φωτογραφία δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι ήταν ψεύτικη, αλλά δυστυχώς δεν συνέβαινε αυτό, ο Άλεξ μου ήταν ήδη νεκρός” είπε στη συνέντευξή του. Η γυναίκα έστειλε τη φωτογραφία μέσω Whatsapp στο κινητό ενός συμβούλου που βοηθούσε τον 44χρονο πατέρα στη διαδικασία της επιμέλειας του γιου του, κάτι που οδήγησε τη μητέρα στη δολοφονία του γιου της με στόχο την εκδίκηση.

Περούτζια δολοφονία 2χρονου
Το σημείο όπου η 44χρονη σκότωσε τον 2χρονο γιο της

Ο τραγικός πατέρας σημείωσε ότι ειδοποίησε την αστυνομία της Ουγγαρίας αλλά δεν ξεκίνησαν τη διεθνή έρευνα. “Αν είχαν βγάλει ευρωπαϊκό ένταλμα στην Ιταλία, αυτή η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί”.

Ιταλία δολοφονία
Η μητέρα άφησε το πτώμα του γιου της στο ταμείο του σουπερμάρκετ

Το δίχρονο αγόρι έφερε τουλάχιστον εννέα τραύματα από μαχαίρι στο σώμα, στο στήθος και τον λαιμό με τους γιατρούς να μ,ην μπορούν να κάνουν τίποτα για να σώσουν το παιδί αφού ήταν ήδη νεκρό. Η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται.

Ιταλία Περούτζια
Το σημείο όπου η 44χρονη σκότωσε τον 2χρονο γιο της

Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα το παιδί έφερε μαχαιριές σχεδόν σε ολόκληρο το στήθος με τουλάχιστον δύο να θεωρούνται θανάσιμες, μία κοντά στην καρδιά και μία στον λαιμό, σύμφωνα με τη La Repubblica.

Αστυνομικοί στο σημείο όπου η 44χρονη σκότωσε τον 2χρονο γιο της

Η γυναίκα παλαιά εργαζόταν ως χορεύτρια μπουρλέσκ σε κλαμπ, ενώ είχε σκοτεινό παρελθόν με εκβιασμό, πορνεία και κλεπταποδοχή .

Ιταλάι δολοφονία 2χρονου
Ο εγκαταλελειμμένος χώρος όπου η μητέρα δολοφόνησε τον γιο της

Πηγή: perugiatoday.it, corriere.it, repubblica.it, enikos.gr