Νέο ΣΟΚ στο Λιμάνι ενόψει ΠΑΟΚ – Έβγαλε… οφσάιντ τον Μασούρα ο Μαρτίνς – Επιστροφή στην 11αδα!

Το λάθος του Πορτογάλου κόουτς και τα άσχημα μαντάτα που έρχονται. Γιατί ο Ολυμπιακός θα παίξει πιθανότατα χωρίς κόσμο κόντρα στον Δικέφαλο και ποιοι ευθύνονται για αυτό. Το σύστημα που… δεν βγήκε στον Πέδρο Μαρτίνς και οι αλλαγές σε πρόσωπα.

Ολυμπιακός: Πρωτοφανής ήταν η κίνηση της ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση για τη μερίδα των λιγοστών οπαδών που ανάγκασαν τον διαιτητή να σταματήσει το παιχνίδι και να χάσει η ομάδα τον δυνατό ρυθμό της. Γιατί είναι γεγονός ότι οι Πειραιώτες μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά η αναγκαστική διακοπή του αγώνα λόγω των καπνογόνων πάγωσε τον ρυθμό.

Και αυτό δεν θα είναι το μοναδικό πρόβλημα που δημιούργησαν οι συγκεκριμένοι οπαδοί στον σύλλογο, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροροφορίες, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κληθεί σε απολογία και να τιμωρηθεί με «λουκέτο» στην έδρα του. Και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, είναι με τον πρωτοπορο πλέον ΠΑΟΚ!

Σε αυτά να προσθέσουμε ότι η κοινή παρουσία των Αραμπί και Τικίνιο στην 11άδα, δεν σημαίνει από μόνη της ότι θα έρθει νίκη! Φαίνεται, μάλιστα, ότι δεν εξασφαλίζει ούτε γκολ, γιατί οι δύο τους είχαν παίξει και στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο και, ξανά, ο Ολυμπιακός δεν είχε πετύχει γκολ. Μπορεί να είναι τυχαίο αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση του Μαρτίνς να παίξει και με τους δύο επιθετικούς του, είναι που σε έναν βαθμό απενεργοποίησε τον Μασούρα γιατί είχε διαφορετικό προσανατολισμό μέσα γήπεδο. Ενώ με τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός απενεργοποιήθηκε σε έναν βαθμό και ο Αραμπί!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι στο Λιμάνι ήθελαν τη νίκη στην έδρα τους, ειδικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η νίκη δεν ήρθε και, τώρα, αυτό που χρειάζεται στην ομάδα είναι ψυχραιμία και ηρεμία.

Πηγή:sportdog.gr