Αρης – Λαμία 1-0

Με ένα γκολ από κεφαλιά του Τσέχου σέντερ-μπακ, Γιάκουμπ Μπράμπετς ο Αρης πέρασε νικηφόρα 1-0 από το «Αθ. Διάκος» στο παιχνίδι του με τη Λαμία και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Καθοριστική για την εξέλιξη του ματς ήταν η αποβολή το επιθετικού της Λαμίας Χρήστου Ελευθεριάδη στα μισά του πρώτου μέρους καθώς έδωσε τη δυνατότητα στους «κίτρινους» να πάρουν το πάνω χέρι στο ματς.

Η πίεση του Αρη απέφερε τελικά καρπούς στο 50’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρούνο Γκάμα, ο προωθημένος Μπράμπετς έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 0-1. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να κυριαρχούν ψάχνοντας το δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» το «τρίποντο», όμως οι παίκτες της Λαμίας δεν είχαν παραδώσει τα… όπλα και στο 61’ έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση.

Ο Νούνιες έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κουέστα και στη συνέχεια να καταλήγει στον Καραμάνο που πλάσαρε από κοντά ψηλά άουτ, χάνοντας μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Αρης είχε μια εξαιρετική στιγμή στο 67’ με τον Μπρούνο Γκάμα να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Γκαραβέλη να κάνει μια σπουδαία απόκρουση.

Από το σημείο αυτό και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον Κουμπαράκη οι «κίτρινοι» έφεραν το ματς στα μέτρα τους και δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους που όσο κυλούσαν τα λεπτά ξέμεναν από δυνάμεις.

Με κίτρινες κάρτες χρεώθηκαν οι Μπεχαράνο, Ματίγια, Τζανδάρης και Μπερτόλιο.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (79’ Βύντρα), Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (58’ Αραμπούλι), Νούνιες, Μανούσος (58’ Τζανδάρης), Τιρόνε (58’ Σαραμαντάς), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

ΑΡΗΣ: Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια (74’ Εντιαγέ), Τζέγκο, Μαντσίνι (59’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόλιο (92’ Μάνος), Μπρούνο Γκάμα (74 ́ Ιτούρμπε), Καμαρά.