Τ’ Ακούσαμε. το Γράφουμε και Ευθύνη δεν Έχουμε

Διαβάσαμε στο Facebook: “Ολο και πληθαίνουν επιστημονικές μελέτες που εμφανίζουν τους πανάρχαιους θαλασσοπόρους του Αιγαίου να έχουν διασχίσει τον Ατλαντικό, πολλούς αιώνες πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο. Από τον Αμαζόνιο ποταμό μέχρι τις Ανδεις του Περού, όπου εξερευνητές επικαλούνται διάφορα αρχαιολογικά ευρήματα που υποτίθεται ότι επιβεβαιώνουν την παρουσία των αρχαίων Ελλήνων. Επιστημονικά οι θεωρίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί“.

**Δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι θεωρίες, αλλά πες πες να δείτε που όλο και κάτι θα μείνει στο τέλος!

 

 Διαβάσαμε στο iberal.gr: “Ο επερχόμενος κυβερνητικός συνασπισμός στην Γερμανία αναμένεται με ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο, χωρίς να εξαιρούνται βέβαια η Ελλάδα και η Τουρκία”.

**Ευτυχώς που προλάβαμε και υπογράψαμε με Γαλλία και ΗΠΑ!!!

 

Διαβάσαμε στην huffingtonpost.gr: ” Στις 21 Οκτωβρίου 50 Έλληνες, υψηλόβαθμα στελέχη από 40 και πλέον μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες σε 12 χώρες του κόσμου, θα βρίσκονται στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχουν στην 1η Διάσκεψη, χορηγός της οποίας είναι και η HuffPost Greece, «THE GREEKS ARE BACK», που στόχο έχει την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα”.

 

**Ευσεβείς πόθοι! Πόσες Διασκέψεις έχουν κατά νου να κάνουν και βάφτισαν την επικείμενη ως 1η;

Όσες και να κάνουν, αν δεν αλλάξει το γραφειοκρατικό μας σύστημα, αν δεν αρθούν οι στρεβλώσεις που παρεισέφρησαν στο νόμο για την  ψήφο των Αποδήμων και εάν δεν αποκτήσουμε εθνική στρατηγική για τον Απόδημο Ελληνισμό, θα συζητάμε, θα συζητάμε και μόνο θα συζητάμε!

 

Το είδαμε: Υπεγράφη μνημόνιο μεταξύ Ελλάδος – Κύπρου – Αιγύπτου, για τους Απόδημους. Είδαμε και ποιοι συμμετείχαν, εκτός από τους τρεις ηγέτες.  Την ελληνική πλευρά εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης, την κυπριακή ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά θέματα και θέματα Αποδήμων, Φώτης Φωτίου και την αιγυπτιακή η υπουργός Διασποράς, Ναμπίλα Μακράμ.

 

** Και ο νοών νοείτω!