Αντετοκούνμπο – «Από τα Σεπόλια στο Οβάλ γραφείο»

Τι να πεις για αυτά τα παιδιά, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έφτασαν από τα Σεπόλια στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να θυμίσει αυτό το «ταξίδι» στις δηλώσεις που έκανε κατά την επίσκεψη των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς στην έδρα της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

«Είναι υπέροχα, είναι πραγματικά υπέροχα! Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο, για να συναντήσουμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία, είναι ένα παράδειγμα πως με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο, το γεγονός πως είμαστε στον Λευκό Οίκο, συναντώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο «Greek Freak».

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη των Μπακς στον Λευκό Οίκο

 

 

 

Η παράδοση που διακόπηκε επί Τραμπ

Να σημειώσουμε ότι είναι παράδοση οι πρωταθλητές του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη να επισκέπτονται τον Λευκό Οίκο, κάτι που διακόπηκε επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ εξαιτίας των ρατσιστικών πολιτικών του, την αντιμετώπιση απέναντι στο κίνημα Black Lives Matter και τις επιθέσεις σε παίκτες και παράγοντες του ΝΒΑ από τον Ρεπουμπλικανό μεγιστάνα, όπως στον Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (2017 και 2018), οι Τορόντο Ράπτορς (2019) και οι Λος Άντζελες Λέικερς (2020) δεν επισκέφτηκαν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Έτσι, οι Μπακς έγιναν οι πρώτοι πρωταθλητές που βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο από το 2016 και μετά.

in.gr