Ο Αστέρας εμφάνισε το κανονικό του πρόσωπο και έδωσε απαντήσεις!

Μια εντυπωσιακή νίκη πήρε ο Αστέρας επί του Ατρομήτου στην Τρίπολη, καθώς οι Αρκάδες διέσυραν τους Περιστεριώτες με 6-2!

Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» δεν έπεφτε μόνο η βροχή, αλλά και μπόλικα γκολ! Ο Κέβιν Σονί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς πέτυχε δυο γκολ και μοίρασε μια ασίστ.

Ο Αστέρας σήμερα έδειξε την εικόνα που έπρεπε να δείξει σε όλες τις 10 προηγούμενες αγωνιστικές. Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς μπήκαν στο γήπεδο για να νικήσουν και μόνο αυτό. Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν υπήρχε στο μυαλό τους. Και το κατάφεραν με εντυπωσιακό τρόπο.

Σονί, Ριέρα, Καρμόνα… το τρίπτυχο της επιτυχίας!
Απίστευτο παιχνίδι έκαναν ο Σονί, ο Ριέρα και ο Καρμόνα. Ο Καμερουνέζος είχε πάρει φωτιά σήμερα, σκόραρε τα δυο εκ των έξι γκολ και μοίρασε μια ασίστ. Ο Ισπανός από την άλλη μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο μέρος στη θέση του τραυματία Σίτο, κάνοντας πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, δείχνοντας ότι σε κάθε ματς βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Χρειάζεται τον καλό Ριέρα ο Αστέρας και αυτός είναι ο παίκτης που θέλει να βλέπει ο Ράσταβατς.

Ο Καρμόνα για ακόμη μια φορά έδειξε την ποιότητά του. Σε κάθε παιχνίδι εντυπωσιάζει, σήμερα μοίρασε και δυο ασίστ και ήταν από τους πιο σημαντικούς στο ματς με τον Ατρόμητο. Ανασταλτικά επίσης δεν αντιμετώπισε προβλήματα, όντας διαρκώς στο δεύτερο μισό του γηπέδου και συμμετέχοντας ενεργά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο Άλβαρες, ο Κρέσπι και τα… άλλα παιδιάΌλοι οι ποδοσφαιριστές σήμερα έβαλαν τα δυνατά τους για να έρθει αυτή η νίκη. Ο Άλβαρες δείχνει σε κάθε ματς ότι μπορεί να βελτιωθεί όλο και περισσότερο, κρατώντας την μπάλα και βοηθώντας στην κυκλοφορία της και δυσκολεύοντας αρκετά τους αντιπάλους. Είναι από τα καλύτερα μπακ στο πρωτάθλημα, το ξέραμε άλλωστε αυτό αλλά θέλαμε να μας το… θυμίζει περισσότερο φέτος όπως έκανε και σήμερα.

Ο Κρέσπι μπήκε στην θέση του Μπενίτο και βοήθησε στον μέγιστο βαθμό. Σκόραρε δυο εντυπωσιακά γκολ μέσα σε δυο λεπτά σε ένα κρίσιμο σημείο, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στους Αρκάδες και ουσιαστικά τελειώνοντας το παιχνίδι. Κανένας παίκτης των Αρκάδων δεν υστέρησε. Οι στόπερ ήταν εξαιρετικοί, ο Τσιφτσής όσα μπορούσε τα έβγαλε, ακόμη και ο Χριστόπουλος που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο ήταν σταθερός. Ο Μπενίτο έκανε… βρώμικη δουλειά ανοίγοντας χώρους και ήταν επίσης καλός, με την γενικότερη εικόνα των παικτών του Αστέρα να είναι εξαιρετική. Δεν υστέρησε κανένας, ο Ράσταβατς πάλι είχε εκπλήξεις στην ενδεκάδα και δικαιώθηκε με όλες τις επιλογές του. Στα θετικά πως πήρε χρόνο ο Κανελλόπουλος, αλλά και ο Μουνάφο, που προερχόταν από τραυματισμό.

Έξι γκολ στο πρωτάθλημα, έξι γκολ στον Ατρόμητο

Ο Αστέρας πριν την 11η αγωνιστική μετρούσε συνολικά 6 γκολ στο πρωτάθλημα, δείχνοντας μια φανερή δυσκολία στο σκοράρισμα. Σήμερα έβαλε 6 γκολ μόνο στον Ατρόμητο, δημιουργούσε, είχε ευκαιρίες και πήρε αυτό που του άξιζε, τη νίκη.

Δεν έδειξε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων παιχνιδιών, που δυσκολευόταν στο γκολ. Όλοι οι παίκτες μπήκαν ψυχωμένοι, έπαιξαν για την φανέλα, τον κόσμο και για τον προπονητή τους. Ο Μίλαν Ράσταβατς δικαιώθηκε με αυτή τη νίκη. Δικαιώθηκε γιατί είχε δεχτεί σκληρή κριτική μέχρι τώρα και δεν άξιζε σε καμία περίπτωση τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Είναι ένας καλός και μεθοδικός προπονητής που δουλεύει, έχει την πίστη του κόσμου και σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί το καλύτερο για τον Αστέρα Τρίπολης.

Μία νίκη που αν μη τι άλλο… έφτιαξε τον Αστέρα! Τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Με τους Αρκάδες να πλησιάζουν την εξάδα και να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο, πριν από ορισμένα κομβικά παιχνίδια όπως το εκτός έδρας με τον Άρη και το εντός με αντίπαλο την ΑΕΚ.

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε