Ολυμπιακός: Η 11άδα – φαβορί για το παιχνίδι με την Αντβέρπ και οι δοκιμές με Ονιεκούρου και Τικίνιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει κατασταλάξει στους 11 για το παιχνίδι της Πέμπτης, το Αντβέρπ – Ολυμπιακός, αλλά έκανε και δοκιμές που θολώνουν τα νερά..

Η επικρατέστερη 11άδα του Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό έχει συγκεκριμένα δεδομένα και σύμφωνα & με τις δοκιμές που έχει κάνει.

Η πιο πιθανή 11άδα του για το Αντβέρπ – Ολυμπιακός είναι λοιπόν με Βατσλίκ τέρμα, άμυνα με Λαλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Α. Καμαρά και επίθεση με Μασούρα, Ελ Αραμπί και πιθανώς τον Λόπες αντί του Ονιεκούρου. Ουσιαστικά ο Λόπες δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο καθώς ήταν στις βασικές δοκιμές.

Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε και δοκιμές που μπορεί να δείχνουν ότι σκέφτεται και… εκπλήξεις. Ή ότι μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό την τελευταία στιγμή.

Είχε δοκιμές και με τον Μπουχαλάκη στο κέντρο αλλά στην επίθεση τον Ονιεκούρου ως winger και τον Τικίνιο ως βασικό στράικερ. Είχε ακόμα και δοκιμή χωρίς Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά στον άξονα. Μένει λοιπόν να φανεί το τι 11άδα θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης με την Αντβέρπ στο Βέλγιο (COSMOTE SPORTS TV 3). Και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή στο φαληρικό γήπεδο.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή είναι οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

Πηγή: Gazzetta.

@Photo credits: INTIME