ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Ο κορονοϊός δεν αλλάζει τα πλάνα του Λουτσέσκου, όλα για την πρόκριση

 Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του με τον Κάρολ Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης αλλά χωρίς τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που μπαίνει πλέον σε πρόγραμμα διαχείρισης.

Σε μια περίοδο που όλα τα πηγαίνουν στραβά ο ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε δυο νέα κρούσματα Covid-19 λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την Λίνκολν (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) θα προσπαθήσει να κερδίσει με όσα περισσότερα γκολ διαφορά μπορεί την ομάδα από το Γιβραλτάρ για να περάσει στην επόμενη φάση του Conference League.

Όπως όλα δείχνουν ο κορονοϊός δεν επηρεάζει και πολύ τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει στην αποστολή 21 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα προσπαθήσει να φρεσκάρει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές, ωστόσο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού θα πατήσει πάνω σε δοκιμασμένη συνταγή. Και αυτό διότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το σχήμα με τους δυο επιθετικούς που δοκίμασε στον αγώνα Κυπέλλου με την Λάρισα και το οποίο μάλλον δεν τον άφησε ικανοποιημένο.

Με Μιχάι στα στόπερ και Σβιντέρσκι στην κορυφή

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τα δυο άκρα της άμυνας να καλύπτονται από τους Τέιλορ και Σίντκλεϊ. Στα στόπερ, απόντος του τιμωρημένου Γιάννη Μιχαηλίδη, σίγουρος φαίνεται πως είναι ο Μιχάι με τον Κρέσπο να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Βαρέλα για να είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελείται από τους Κούρτιτς και Σβαμπ με τον Ελ Καντουρί στον άξονα και τους Ζίβκοβιτς και Μουργκ στα δύο άκρα της επίθεσης. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα είναι στον πάγκο σε αυτό το καθεστώς ειδικής διαχείρισης που του έχει ετοιμάσει ο προπονητής του και το οποίο συζήτησαν οι δυο τους μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Κάρολ Σβιντέρσκι που σκόραρε στην Νεάπολη και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του στο να πετύχει όσα γκολ χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση.

Το… αυτί στη Δανία

Ο ΠΑΟΚ για να περάσει θα πρέπει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα από την Σλόβαν Μπρατισλάβας που την ίδια ώρα θα αγωνίζεται με την Κοπεγχάγη στη Δανία. Σε περίπτωση που οι Σλοβάκοι προηγηθούν δεν αποκλείεται τα πλάνα του Λουτσέσκου να αλλάξουν άρδην στην διάρκεια του αγώνα καθώς ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση νίκης της Σλόβαν θα πρέπει να σκοράρει δυο περισσότερα από αυτούς.

Όπως και να έχει ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί ότι το σημερινό παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει, αν όλα πάνε καλά, το έναυσμα για την έξοδο της ομάδας του από την αγωνιστική κρίση των τελευταίων εβδομάδων και περιμένει να δει καλύτερη εικόνα από τους ποδοσφαιριστές του.

sport24.gr