Εσπευσμένα στην Αθήνα η βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία

Η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία έφθασε επειγόντως στην Ελλάδα λόγω της ανησυχητικής κατάστασης της υγείας του αδελφού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το vozpopuli και το eleconomista, η ευαίσθητη κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, 81 ετών, ο οποίος χρειάστηκε να εισαχθεί επειγόντως σε νοσοκομείο, για πνευμονία, θορύβησε την τέως βασίλισσα.

Η Σοφία βρισκόταν σε συναυλία του 78χρονου Ραφαήλ που γιόρταζε τα 60 χρόνια της μουσικής του καριέρας, τον οποίο θαυμάζει. Ωστόσο, όταν ενημερώθηκε για τις δυσάρεστες εξελίξεις με την υγεία του αδελφού της, έφυγε πριν ολοκληρωθεί η συναυλία. Μάλιστα, σύμφωνα με το vozpopuli, ο τραγουδιστής τής ευχήθηκε «καλή πτήση».

Η μητέρα του Φίλιππου Στ’ της Ισπανίας το ίδιο βράδυ κιόλας πήρε την πρώτη πτήση για Αθήνα, για να επισκεφθεί τον αδελφό της, τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνο. Ο 81χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα.

Η κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», μετά τη διακομιδή του από το Κρανίδι σε νοσοκομείο των Αθηνών, ο τέως μονάρχης νοσηλεύεται με πνευμονία και όχι ισχαιμικό, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

«Διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, διαγνώστηκε ότι αντιμετωπίζει μία πνευμονία και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένος. Δεν έχει covid-19, έχει εμβολιαστεί κιόλας. Απλώς, ακριβώς επειδή η κατάστασή του είναι βεβαρημένη λόγω και του εγκεφαλικού που έχει υποστεί στο παρελθόν, παρακολουθείται, και από ώρα σε ώρα, από μέρα σε μέρα θα μάθουμε περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Πηγή:iefimerida.gr