Τα Πρωτοχρονιάτικα Μηνύματα της Πολιτικής Ηγεσίας

Σακελλαροπούλου: Ο μαζικός εμβολιασμός είναι η πιο αποτελεσματική άμυνα

«Ο μαζικός εμβολιασμός είναι το πιο ισχυρό μας όπλο για να νικήσουμε τον ιό. Η τήρηση των υγειονομικών μέτρων είναι ευθύνη της Πολιτείας, αλλά και δική μας. Αφορά την κοινωνική και την ατομική μας ηθική, με επίκεντρο τον σεβασμό στον πλησίον και το γενικό καλό», αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά της για τη νέα χρονιά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μητσοτάκης: Τον χειμώνα της αβεβαιότητας να τον διαδεχθεί η άνοιξη της ελπίδας

«Οι επόμενες βδομάδες θα φέρουν κυματισμούς. Έχουμε, ωστόσο, τις δυνάμεις να αφήσουμε πίσω την τρικυμία, οδηγώντας την πατρίδα μας σε ήρεμα νερά. Ώστε τον χειμώνα της αβεβαιότητας να διαδεχθεί η άνοιξη της ελπίδας. Αρκεί να μείνουμε ενωμένοι, ώριμοι και προσεκτικοί», τονίζει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το νέο έτος.

«Κλείνοντας τα αυτιά στην καταστροφολογία και στην ηττοπάθεια για να ακουστεί μόνο η φωνή της επιστήμης και της αλήθειας. Και, ασφαλώς, ακολουθώντας τις συστάσεις της Πολιτείας και των ειδικών. Μία τέτοια στάση θα είναι το καλύτερο δώρο προς τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Αλλά και ο καλύτερος πρόλογος για το καινούργιο, πιο ελπιδοφόρο κεφάλαιο του 2022», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι αφήνουμε πίσω μία χρονιά γεμάτη δυσκολίες, αλλά και μεγάλες προσπάθειες και υποδεχόμαστε μια νέα, συνεχίζοντας τον ίδιο αγώνα.

Αλέξης Τσίπρας: Σε κλοιό ανασφάλειας και αβεβαιότητας και το 2022

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας. «Κάθε χρόνος είναι πιο σκοτεινός από τον προηγούμενο», τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Η χρονιά που φεύγει ήταν άλλη μια δύσκολη χρονιά. Πάνε άλλωστε τρία χρόνια τώρα από την πιο πρόσφατη ανάμνηση κανονικότητας. Έκτοτε ο κάθε χρόνος είναι πιο σκοτεινός από τον προηγούμενο” τονίζει μεταξύ άλλων.

Νίκος Ανδρουλάκης: Περισσότερη αλληλεγγύη και δικαιοσύνη το 2022

“Εύχομαι ολόψυχα το 2022 η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για να απαντήσει με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη σε αυτές τις πολύ μεγάλες προκλήσεις¨, επισημαίνει.

Κυριάκος Βελόπουλος: “Ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρονιά, σε όλους σας»

Γιάνης Βαρουφάκης: “Το 2021 χάσαμε δικούς μας. Χάσαμε γείτονες. Χάσαμε αρχαία δάση. Χάσαμε ελευθερίες. Χάσαμε πολλούς και πολλά”