Ευαγγελισμός – Κατέρρευσε ψευδοροφή στο νοσοκομείο, μία τραυματίας

Μια ψευδοροφή κατέρρευσε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η ψευδοροφή που κατέρρευσε βρίσκεται στο κουζινάκι στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Στη γυναίκα που τραυματίστηκε έγιναν εξετάσεις, ενώ θα παραμείνει προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Εικόνα ντροπής

Την ώρα που η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζει να «πολιορκεί» τη χώρα, οι υποδομές πολλών νοσοκομείων έχουν αφεθεί στην τύχη τους, όπως έχουν καταγγείλει πολλές φορές εργαζόμενοι και συνδικαλιστές στον χώρο της Υγείας.

Η εικόνα από τον Ευαγγελισμό, του πιο μεγάλου νοσοκομείου της χώρας, τα λέει όλα, για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά από τα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν η κατάρρευση έχει προέλθει από τους δυνατούς ανέμους που έφερε η κακοκαιρία «Διομήδης».

Σε κάθε περιπτωση το να υπάρχουν τέτοιες κακοτεχνίες και κακή συντήρηση στα νοσοκομεία της χώρας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια εργαζομένων και ασθενών, είναι πολύ κρίσιμο θέμα και τεράστιο πρόβλημα που πρέπει άμεσα να λυθεί, αν η υπεράσπιστη του ΕΣΥ και η αναγνώριση της υγείας ως δημόσιο αγαθό δεν είναι μόνο κούφια λόγια για να χαϊδεύουν αυτιά και προεκλογικές υποσχέσεις.

in.gr