Ενημέρωση από τον Χρήστο Στυλιανίδη για την κακοκαιρία «Ελπίς»

Σε νέες ανακοινώσεις προχώρησε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, για τα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας «Ελπίς» που σαρώνει τη χώρα, δημιουργώντας πρωτοφανή προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής.

«Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μερικός απεγκλωβισμός, στο “Δαχτυλίδι” στην Κηφισίας και στην έξοδο Πεντέλης» είπε αρχικά ο κ. Στυλιανίδης καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία κινητοποίηση στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Περιφέρειας Αττικής για την Αττική Οδό.

Σημείωσε ότι οι οδηγοί που απεγκλωβίζονται οδηγούνται σε έξι σημεία, όπου τους υποδέχονται αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων και τους καθοδηγούν σε λεωφορεία, ενώ έχει εξασφαλιστεί η φιλοξενεία τους σε ξενοδοχεία και εκεί θα έχουν ιατρική και κάθε βοήθεια που τυχόν χρειαστούν.

Ο υπουργός τόνισε ότι σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κρήτη και Κυκλάδες θα υπάρχει αργία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ενώ όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τρίτη 25 Ιανουαρίου και δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Πηγή: skai.gr