Αντετοκούνμπο – All Star Game: Η ψηφοφορία φιλάθλων, media και παικτών

Ο Greek Freak ήταν πρώτος στην ψηφοφορία των media στην Ανατολή μαζί με τον KD, αλλά και δεύτερος σε ψήφους των παικτών και των φιλάθλων.

Γνωστοί έγιναν οι starters του All Star Game, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι για έκτη σερί φορά βασικός στη γιορτή των κορυφαίων.

Μαζί του οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Σικάγο Μπουλς), Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα Χοκς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), ενώ ο Κέβιν Ντουράντ (Μπρούκλιν Νετς) θα είναι ο αρχηγός.
Στον αντίποδα έχουμε τους ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λος Άντζελες Λέικερς), Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς), Άντριου Ουίγκινς (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς) και Τζα Μοράντ (Μέμφις Γκρίζλις).

Πλέον οι starters θα χωριστούν σε δύο ομάδες μαζί με τους αναπληρωματικούς και οι αρχηγοί θα διαλέξουν τα ρόστερ.

Φυσικά αποκαλύφθηκαν και όλα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ο Greek Freak ήταν πρώτος στην ψηφοφορία των media στην Ανατολή μαζί με τον KD, αλλά και δεύτερος σε ψήφους των παικτών και των φιλάθλων, στο frontcourt. Ντουράντ και ΝτεΡόζαν ήταν σε όλα πρώτοι σε frontcourt και guards αντίστοιχα.

Από την άλλη και στις τρεις κατηγορίες στην κορυφή βρέθηκαν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι, ενώ πίσω τους ήταν οι Νίκολα Γιόκιτς και Τζα Μοράντ που φέτος πετάει στους Γκρίζλις.

gazzetta.gr