Οκτώ συλλήψεις – Αναζητούνται ακόμα δύο άτομα

Εννιά συνολικά οι συλλήψεις της αστυνομίας για τη δολοφονία του Άλκη.

Σε δύο ακόμα συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Κυριακής, με τις συνολικές συλλήψεις σήμερα να φτάνουν τις οκτώ.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ηλικίας από 19 έως 22, όλοι τους ηγετικά μέλη συνδέσμου του ΠΑΟΚ

Σε δύο νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Κυριακής, με τις συνολικές συλλήψεις σήμερα να φτάνουν τις έξι.

Αρχικά, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ηλικίας από 19 έως 22, όλοι τους ηγετικά μέλη συνδέσμου του ΠΑΟΚ. Από τους έξι συλληφθέντες οι πέντε είναι Έλληνες και ο ένας Αλβανός.

Πλέον, αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα, αφού νωρίτερα εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για δέκα συνολικά άτομα. Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα που αναζητούνται ακόμα είναι και ο 20χρονος που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Πλέον, μαζί με το 23χρονο που συνελήφθη προ ημερών, οι συνολικές συλλήψεις μέχρι στιγμής για τη δολοφονία του Άλκη ανέρχονται στις επτά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022.

Οι έρευνες συνεχίζονται.