Νίκη Παπαστεργιάδη στις Κοινοτικές εκλογές

H  ομάδα του  Βασίλη Παπαστεργιάδη θριάμβευσε στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας.

Συνολικά ψήφισαν γύρω στα 665 μέλη και περίπου 26 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα.

Πρώτος σε σταυρούς ο Νίκος Ντάλλας που ήταν και στα δυο ψηφοδέλτια.

Εξελέγησαν και τα 19 άτομα που ήταν στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπαστεργιάδη σύμφωνα με τα ακόλουθα αποτελέσματα που δόθηκαν στο “Νέο Κόσμο” από την Εφορευτική Επιτροπή.

Ο κ. Παπαστεργιάδης μιλώντας στο «Νέο Κόσμο» εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση  που τα μέλη επιβράβευσαν το έργο της προηγούμενης θητείας του και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

«Ευχαριστώ όλες και όλους που προσήλθαν να ψηφίσουν και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η εκλογική αντιπαράθεση  τελείωσε. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Από αύριο συνεχίζουμε όλοι μαζί για την πρόοδο της Κοινότητας και της παροικίας μας» τόνισε αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα ανεπίσημα αποτελέσματα.

Η Εφορευτική Επιτροπή αναμένεται να κάνει αργότερα την επίσημη ανακοίνωση με όλα τα αποτελέσματα.

Ο Θεόδωρος Μάρκος που άτυπα ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Παροικιακής Ενότητας δήλωσε στο «Νέο Κόσμο» πως «η σημερινή διαδικασία και ο διάλογος που προηγήθηκε και που δημιούργησε ενδιαφέρον για τον Κοινοτικό Θεσμό μόνο  όφελος έχει για την Κοινότητα. Ευχαριστώ όσους ψήφισαν τον συνδυασμό μας «Παροικιακή Ενότητα». Παράλληλα συγχαίρω τον Βασίλη Παπαστεργιάδη και την ομάδα του για την νίκη τους. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο τους και εύχομαι να είναι πάντα ο στόχος τους η υπεράσπιση του κοινοτικού θεσμού και μέσω αυτού η προάσπιση των συμφερόντων της ομογένειας».

TO ψηφοδέλτιο Παπαστεργιάδη. Εκλέγονται όλοι αν και κάποιοι υποψήφιοι ήταν και στα δυο ψηφοδέλτια.

neoskosmos.com