Κύπελλο Ελλάδας – Στην Καρδίτσα για να βγάλει την… υποχρέωση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναγέννηση στην Καρδίτσα στη ρεβάνς του 4-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο με στόχο την πρόκριση με μια δεύτερη νίκη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00) στη ρεβάνς του 4-0 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί οι Πράσινοι με το 4-0 του πρώτου αγώνα να βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση, αλλά το ζητούμενο από τον Παναθηναϊκό σε αυτό το ματς είναι να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους μετά τα τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα με Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Μεγάλη σημασία το σημερινό παιχνίδι έχει και για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας και αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, ώστε να βρει το ρυθμό του σιγά-σιγά έπειτα από 14 μήνες απουσίας.

Επιπλέον, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Καρλίτος για να ξεκουραστεί, ενώ οι Μαουρίσιο, Αλεξανδροπουλος, Λούντκβιστ, Μακέντα και Κώτσιρας δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση Καρδίτσας ετοιμάζεται για το παιχνίδι αυτό γνωρίζοντας πως δεν έχει πολλές πιθανότητες κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, οι άνθρωποί της δηλώνουν ότι επιθυμούν να κάνουν μια καλή εμφάνιση διεκδικώντας και ένα καλό αποτέλεσμα.

Στον προηγούμενο αγώνα της η Αναγέννηση γνώρισε την ήττα με 5-2 από την Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League 2.