Κρις Σπύρου:  Η Panhellenic Post στις επάλξεις της ενημέρωσης των Ομογενών

Δήλωση του Κρις Σπύρου για τα 10 χρόνια της Panhellenic Post

Δέκα χρόνια τώρα η Panhellenic Post δίνει τον δικό της ανιδιοτελή αγώνα στις επάλξεις για την αμφίπλευρη ενημέρωση της Ομογένειας, μέσα στα αυστηρά πλαίσια της ευπρέπειας, της κοσμιότητας και της, κατά το δυνατόν,  αντικειμενικότητας.

Ο Χρήστος Μαλασπίνας, γνωστής των ομογενειακών θεμάτων  όσο κανένας άλλος, κατέστησε την panhellenic Post ένα δημοσιογραφικό δελτίο – ηλεκτρονική εφημερίδα περιορισμένων αξιώσεων, αλλά, την ίδια ώρα, με απεριόριστες απαιτήσεις προκειμένου  να κριθεί η γνησιότητα και η καλοπιστία των κινήτρων του,  κάθε φορά που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες,  να υποστηρίξει τις θέσεις του, ή να επιχειρηματολογήσει ή να ασκήσει την κριτική του.

Χωρίς ποτέ να ονομάσει σπουδαίο ή  “μεγάλο¨ τον ιστότοπό του, συνεπής ως προς την δεοντολογία του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, το υπηρετεί με συνέπεια. Μαζί  υπηρετεί και την ομογένεια προβάλλοντας τις διεκδικήσεις της, τα αιτήματά της αλλά και αναδεικνύοντας την αγάπη των Αποδήμων για την γενέτειρα.

Με αυτές τις διόλου ευκαταφρόνητες περγαμηνές η Panhellenic Post εισέρχεται πλησίστια ηθικών αρχών και αξιών στην Δεύτερη δεκαετία της ζωής της, σε πείσμα των γενικότερων δυσκολιών.

Εύχομαι στον  δημοσιογράφο και εκδότη Χρήστο Μαλασπίνα να μπορέσει να στηρίξει την προσπάθειά του για να χαιρόμαστε εμείς, οι ανά τον κόσμο χιλιάδες ομογενείς  -και όχι μόνο-  αναγνώστες,  για πολλά ακόμη χρόνια τις ενημερωτικές υπηρεσίες της Panhellenic Post.

Χρήστος (Κρις) Σπύρου

π. Πρόεδρος της Βουλής των Δημοκρατικών  της Πολιτείας ΝΗ των ΗΠΑ,

π. Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της ίδιας Πολιτείας