Το Συντηρητικό Κόμμα στηρίζει την Νικόλ Μαλλιωτάκη για την επανεκλογή της

Την επίσημη πολιτική στήριξη στην ομογενή ομοσπονδιακή βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Νικόλ Μαλλιωτάκη (Nicole Malliotakis) εξέφρασαν επίσημα τα κλιμάκια του Συντηρητικού Κόμματος (Conservative Party) σε Μπρούκλιν (Κομητεία Κινγκς) και Στάτεν Αϊλαντ (Κομητεία Ρίτσμοντ), για την κούρσα επανεκλογής στην 11η Περιφέρεια τον προσεχή Νοέμβριο.

Πρόκειται για μια νέα κατεύθυνση προς την συσπείρωση του εκλογικού σώματος της κ. Μαλλιωτάκη για μια μάχη η οποία αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτήν του 2020 καθώς, όπως έχει γράψει επανειλημμένως ο «Εθνικός Κήρυκας», στο παραδοσιακά συντηρητικό εκλογικό σώμα της 11ης Περιφέρειας έχει προστεθεί η συνοικία του Παρκ Σλόουπ, η οποία έχει συντριπτική πλειοψηφία Δημοκρατικών ψηφοφόρων, που ίσως αλλάξουν τα δεδομένα στο τελικό αποτέλεσμα.

«Σε κάθε κούρσα μου για κάποια θέση, έχω πάντα την υποστήριξη του Συντηρητικού Κόμματος στο Στάτεν Αϊλαντ, το Μπρούκλιν και την Πολιτεία Νέας Υόρκης. Από την ίδρυσή του κιόλας, το 1962, το Συντηρητικό Κόμμα πρωτοπορεί στην μάχη για χαμηλότερους φόρους, τον περιορισμό των κρατικών εξόδων και την καταδίκη των πιο επικίνδυνων εγκληματιών σε φυλάκιση και όχι την επιστροφή τους στους δρόμους της πόλης. Είμαι υπερήφανη που θα έχω το πλακάτ αυτό και το 2022 και ευχαριστώ τους προέδρους Φραν Κούρσιο (Στάτεν Αϊλαντ), Φραν Βέλα Μαρόουν (Μπρούκλιν) και Τζέραρντ Κάσαρ (Πολιτεία Νέα Υόρκη), αλλά κι τις επιτροπές τους, για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου», ανέφερε η κ. Μαλλιωτάκη.

Με λόγια εκτίμησης μίλησαν και τα ηγετικά στελέχη σε Στάτεν Αϊλαντ, Μπρούκλιν και Πολιτεία Νέας Υόρκης, χαρακτηρίζοντας τη Νικόλ Μαλλιωτάκη μια «ευσυνείδητη αντιπρόσωπο» της Περιφέρειας.

«Η βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη είναι μια ευσυνείδητη αντιπρόσωπος τόσο στην Ουάσιγκτον, όσο και με τις περιφερειακές, παρεμβάσεις, πολιτικές, νόμους προγράμματα και έργα, που βελτιώνουν όχι μόνο τις κοινότητες που εκπροσωπεί, αλλά και ολόκληρη την χώρα γενικότερα. Το Συντηρητικό Κόμμα πράττει ορθώς που την υποστηρίζει για την επανεκλογή», δήλωσε ο Κάσαρ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Φράνσις Βέλλα-Μαρόουν.

«Η Νικόλ Μαλλιωτάκη είναι μαχήτρια και την χρειαζόμαστε στο πλευρό μας για να αντιμετωπίσουμε την ακροαριστερή ατζέντα στην Βουλή των Αντιπροσώπων. Η επανεκλογή της βουλευτή Μαλλιωτάκη είναι ‘κλειδί’ για να επαναφέρουμε την Ρεπουμπλικανική ηγεσία στην Βουλή», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ασφαλώς, τα βλέμματα στρέφονται και στις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος, όπου το προφίλ και η πολιτική κατεύθυνση του ανθυποψηφίου της Νικόλ Μαλλιωτάκη -εάν δηλαδή θα είναι μετριοπαθής ή προοδευτικός Δημοκρατικός- θα καταδείξει το ύφος αλλά και την στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας.

Πηγή: ekirikas.com