«Έκρηξη» στον κόσμο της ΑΕΚ για Μελισσανίδη

Κατήφορος δίχως τέλος για την ΑΕΚ που πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση (και) στη Λεωφόρο, όπου ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παρουσίασε σημάδια αποσύνθεσης και διασύρθηκε από τους «πράσινους» που δεν είχαν πάρει νίκη σε ντέρμπι φέτος.

Το γεγονός μάλιστα πως η Ένωση δέχθηκε τρία γκολ σε 13 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει η οργή των οπαδών της ΑΕΚ στα social media πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτιόντουσαν στα πόσα θα σταματήσει το κοντέρ ενώ υπήρχαν και εκείνοι που μέσα στην πίκρα τους ευχόντουσαν να βάλει κι άλλα ο Παναθηναϊκός, μήπως και αλλάξει κάτι επιτέλους.

Εκεί που έγινε βέβαια… πάρτι ήταν με τη λήξη του ματς. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έγινε για ακόμη μία φορά κόκκινο πανί για τον κόσμο της ομάδας, με πολλούς να του ζητούν να τους πάρει όλους και να φύγει από την ΑΕΚ. Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια μάλιστα είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ως τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της ομάδας ενώ οι ειρωνείες ακόμη και για το νέο γήπεδο πάνε κι έρχονται.

Εννοείται πως και ο Γιαννίκης δεν γλίτωσε από τα «πυρά» των οπαδών της ομάδας οι οποίοι απορούν πως μένει ακόμη στον πάγκο ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που γράφουν πως βαρέθηκαν να τον ακούν να ζητά συγγνώμη και να μην αλλάζει τίποτα.

Πηγή:in.gr