Νέα Υόρκη: Ιερόδουλη που νάρκωνε και σκότωνε πελάτες της, καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλακή

Μια ιερόδουκη από το Κουίνς καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη επειδή νάρκωσε θανάσιμα τέσσερις άνδρες με φαιντανύλη το 2019, ώστε να τους ληστέψει. Ανάμεσα στα θύματα της ήταν ο σεφ του εστιατορίου Cipriani, Αντρέα Ζαμπερόνι.

Η Αντζελίνα Μπαρίνι, 43 ετών, έκλαιγε στο δικαστήριο την Τρίτη καθώς παραδέχτηκε ότι διένειμε φαιντανύλη και το ναρκωτικό βιασμού GBL σε τρεις ανώνυμους άνδρες και τον ιταλικής καταγωγής σεφ Αντρέα Ζαμπερόνι, 33 ετών. Το έκανε με την ελπίδα να βγάλει τους άνδρες νοκ άουτ και να τους ληστέψει, αλλά τελικά τους σκότωσε, όπως ανέφερε η Daily Mail.

«H κατηγορούμενη νάρκωσε και σκότωσε πολλούς ανθρώπους για μερικά γρήγορα δολάρια», ανέφερε ο πρόεδρος του δικαστηρίου σε δήλωσή του. «Έκλεψε τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ κείτονταν αναίσθητοι και πέθαιναν από τα θανατηφόρα ναρκωτικά που τους έδωσε».

.
FACEBOOK

«Η σημαντική ποινή φυλάκισης της κατηγορουμένης δικαιολογείται από τη σοκαριστική αδιαφορία της για την ανθρώπινη ζωή», συνέχισε.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Μπαρίνι, ενώ λειτουργούσε ως ιερόδουλη, είχε τη συνήθεια να παρέχει ναρκωτικά στους πελάτες της προκειμένου να τους «εξουδετερώνει και να τους ληστεύει», σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου.

Τα αρχεία δείχνουν ότι στις 4 Ιουλίου 2019, η Μπαρίνι συναντήθηκε με ένα από τα θύματα σε ένα μοτέλ στην Αστόρια και του έδωσε ναρκωτικά με φεντανύλη. Βρέθηκε νεκρός αργότερα την ίδια ημέρα.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι παρόμοια γεγονότα συνέβησαν στις 11 Ιουλίου στο Γουντσάιντ και σε ένα 60χρονο θύμα στις 5 Αυγούστου στο Κόλεντζ Πόιντ , με τους δύο άνδρες να πεθαίνουν από υπερβολική δόση φαρμάκων με φεντανύλη.

Στη συνέχεια, στις 18 Αυγούστου 2019, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Μπαρίνι συναντήθηκε με τον Ζαμπερόνι στο μοτέλ Kemway Lodge στο Ελμχουστ, όπου τον νάρκωσε με GBL, σκοτώνοντάς τον σχεδόν αμέσως.

Η 43χρονη είχε κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να ξεφορτωθεί το πτώμα του Ζαμπερόνι στο μοτέλ, το οποίο βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα σε έναν κάδο απορριμμάτων τυλιγμένο σε σεντόνια με λεκέδες από χλωρίνη. Η Μπαρίνι φέρεται να ενορχήστρωσε το έγκλημα μαζί με τον πρώην φίλο του Λέσλι Λεσκάνο, 44 ετών, ο οποίος συνελήφθη επίσης και κατηγορήθηκε για συνωμοσία με σκοπό τη διανομή ελεγχόμενης ουσίας.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η ιερόδουλη παρέδωσε στον Λεσκάνο την τραπεζική κάρτα American Express της Ζαμπερόνι και του ζήτησε να πάει σε ένα φαρμακείο για να πάρει δωροκάρτες και είδη υγιεινής για εκείνη, όπως σαμπουάν και προϊόντα πλύσης σώματος.

Φέρεται επίσης να του έδωσε εντολή να της πάρει τυρί, αλλαντικά και τσιγάρα, τα οποία ο Λεσκάνο αγόρασε σε ένα ντελικατέσεν χρησιμοποιώντας την τραπεζική κάρτα του θύματος, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.