Μαρτίνς: «Να είναι μια γιορτή, περήφανος γι’ αυτά που έχω πετύχει»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δήλωσε περήφανος γι αυτά που έχει καταφέρει στον Ολυμπιακό.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και άπαντες πλέον στο μεγάλο λιμάνι στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του 3ου σερί και συνολικά 47ου στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου.

«Θέλουμε να είναι μια γιορτή, ένα ωραίο τελείωμα στην πετυχημένη χρονιά», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο συνδρομητικό, ενώ δήλωσε περήφανος γι’ αυτά που έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA:

Για το τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκης με τον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να είναι μια γιορτή, ένα ωραίο τελείωμα στην πετυχημένη χρονιά. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει αυτό. Θέλουμε ο κόσμος να διασκεδάσει και να απολαύσει το παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού και ο κόσμος να περάσει καλά και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα με διαφορά από τους διώκτες του: «Δεν νομίζω πώς έχει σημασία η διαφορά. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να πανηγυρίσει στη γιορτή, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος να περάσει καλά. Μικρή σημασία έχει η διαφορά, αυτό που έχει σημασία να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κάνει ένα καλό τελείωμα στη χρονιά».

Για το ότι θα ισοφαρίσει σε νίκες τον Μπάγεβιτς, αν νικήσει τον Ολυμπιακό: «Ειλικρινά δεν δίνω σημασία στις στατιστικές και τα νούμερα αυτά. Αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες, η διαδικασία των παιχνιδιών και η διαχείρισή τους και οι κατακτήσεις τίτλων. Αυτό έχει σημασία και αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε κάθε χρόνο. Είμαι περήφανος που τα πετυχαίνω αυτά σε έναν ιστορικό και μεγάλο σύλλογο. Όμως όλα τα υπόλοιπα είναι απλά νούμερα και δεν με ενδιαφέρουν τόσο».

Για τα προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ: «Είναι οι περιπτώσεις του Μανωλά και του Μπα, τις οποίες μέχρι το παιχνίδι θα επανεξετάσουμε. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να αναφέρουμε».