H 15η Επέτειος του Γυμνασίου Αγίας Ανάληψης και η αποφοίτηση της μεγαλύτερης 9ης Τάξης , Γ´ Γυμνασίου, με 16 απόφοιτους!

Μεγάλη είναι η εκπαιδευτική Πρόοδος που έχει σημειωθεί στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση της Μητρόπολης της Νέας Ιερσέης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Μητρόπολης είναι πρωτοπόρα με την απόκτηση από το 2007 του πρώτου απογευματινού Γυμνασίου με τις τρεις τάξεις του, A’, B’ και Γ´ Γυμνασίου , 7ης, 8ης και 9ης με τελετή αποφοίτησης στην 9η.

Η πρώτη 9η αποφοίτησε το 2007 και φιλοξενήθηκε για 2 εβδομάδες στα Δωδεκάνησα! Στη Σύμη είδαν στο Δημαρχείο  την φωτογραφία της παραδόσεως των Γερμανών στις Συμμαχικές δυνάμεις, 9 ΜΑΙΟΥ 1945

Από τη Ρόδο επισκέφθηκαν τη Σύμη και τον Πσνορμίτη , την Χάλκη κσι το άγαλμα του Αλέξανδρου Διάκου,

Στη συνέχεια μετέβησαν στην Κω όπου θαύμασαν το Ασκληπιείο , το μουσείο με το άγαλμα  του Ιπποκράτη , συνέχισαν στην Πάτμο και μετά στη Νίσυρο.

Σύμφωνα με επιστολή-πρόσκληση του Διευθυντή του Σχολείου Δρ. Δημοσθένη Τριανταφύλλου,  προς τον Θεοφιλέστατο Μητροπολίτη Νέας Ιερσέης, την Πέμπτη , 2 Ιουνίου , θα γιορτασθεί η αποφοίτηση της 9ης με 16 σπόφοιτους και τα 15 χρόνια του Γυμνασίου ( 2007-2022) με ένα πλούσιο Δείπνο στο  Graycliff στις 6:30 μμ

<<Ο π. Χρήστος, εγώ, οι δασκάλες , οι σπόφοιτοι και οι γονείς σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε στην  τελετή της αποφοίτησης και να είστε και ο κύριος ομιλητής>>, σημειώνει στην επιστολή ο κ. Τριανταφύλλου. Και προσθέτει: << Θα χαρούμε να κάνετε την ανακοίνωση στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως  την προσεχή Τετάρτη  κατά την επίσκεψη σας.

Ευελπιστούμε να μας κάνετε όλους ευτυχισμένους με μια θετική σας απάντηση για τη συμμετοχή σας στην τελετή!

Είναι ένα γεγονός μοναδικό στην Μητρόπολη και σε όλο το εκπαιδευτικό σύστημα των απογευματινών σχολείων της Αρχιεπισκοπής!

Ας το αγκαλιάσουμε και ας το προβάλουμε!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό ,

Δημοσθένης Τριανταφύλλου

Διευθυντής

1994-παρόν>>.

Sent from the all new AOL app for iOS