Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στο στόχαστρο δύο άνδρες – Τον άρπαξαν με νοικιασμένο βαν

Ελληνίδα ακαδημαϊκός η μητέρα του 6χρονου.

Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία σχετικά με εξαφάνιση του 6χρονου από την Κηφισιά. Μέσα σε αυτά είναι σύμφωνα με πληροφορίες και η γονική αρπαγή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχουν μπει ο πατέρας του 6χρονου αγοριού, μαζί με ένα στενό συγγενή του, οι οποίοι ερευνώνται για την αρπαγή του παιδιού μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Το ενδεχόμενο αυτό επιβεβαίωσε εμμέσως και ο πρόεδρους του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως «ένας άνδρας μπήκε με κουκούλα στο σπίτι και άρπαξε το παιδί. Το παιδί ήταν με τη γιαγιά του πήγε να δει ποιος είναι και τότε τον άρπαξαν.

«Μία ιστορία που φαίνεται ότι ηθικός αυτουργός είναι ο πατέρας. Υπάρχει μία διένεξη. Αλλά αυτό που μας τρομάζει είναι πως ένα τρίτο άτομο που άρπαξε το παιδί», τόνισε ο ίδιος.
Σημειώνεται πως από τις 8 και μισή το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισιά, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα θρίλερ με την αρπαγή ενός παιδιού μόλις 6 ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Ράινερ άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του μετά από θόρυβο που άκουσε, πιστεύοντας ότι έχει επιστρέψει η μητέρα του.

Ο ανήλικος όμως ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άνδρα ο οποίος φορούσε μια μαύρη κουκούλα. Ο άγνωστος άρπαξε τον 6χρονο, όπως κατήγγειλε η γιαγιά του αγοριού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που έχει ύψος περίπου 1,80 μέτρα και κανονικό βάρος επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βαν. Οι αστυνομικές αρχές που ειδοποιήθηκαν έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες, ενώ εξέτασαν και τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν στην περιοχή.

Από τις καταθέσεις και το οπτικό υλικό που συγκέντρωσαν επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους σε ένα λευκό βανάκι το οποίο την ώρα του περιστατικού περνούσε από το σημείο.

Αμέσως διαπίστωσαν ότι το όχημα ανήκει σε εταιρία ενοικιάσεων, το οποίο είχε μισθωθεί από άνδρα και επεστράφη στην εταιρία λίγο μετά την αρπαγή του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του 6χρονου είναι Ελληνίδα ακαδημαϊκός. Είχε φύγει στο εξωτερικό για ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης και τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα.