ΜΟΔΑ: Crop top

Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Tο crop top είναι το καθιερωμένο άνετο καλοκαιρινό top, το οποίο βρίσκεται ψηλά στις επιλογές μας όταν θέλουμε να είμαστε στιλάτες τις ζεστές μέρες. Είναι σέξι και συγχρόνως, πληροί όλα τα standards για να μη λείπει από καμία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Tα κοντά τοπ που αφήνουν ακάλυπτη τη μέση και ένα μέρος της κοιλιάς έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη ντουλάπα μας. Μπορείς να συνδυάζεις με τα ψηλόμεσα παντελόνια σου, για μία πιο ξεχωριστή εμφάνιση διάλεξε λευκό crop top μάζεψε τα μαλλιά σου και φόρεσε higheels σε nude απόχρωση για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Διαφορετικά επέλεξε ένα cargo παντελόνι με ένα crop σε minimal γραμμή και έτσι θα έχεις ένα σύνολο για όλη την ημέρα. Το πρωί θα το φορέσεις με τα sneakers σου ενώ το βράδυ μεταμορφώνεις όλο το σύνολο αν φορέσεις πέδιλα.

Με την σωστή φούστα, μία maxi ή midi φούστα θα πρέπει να επιλέξεις για πιο safe αποτέλεσμα, αφού το tiny σχήμα του crop top ταιριάζει ιδανικά με κομμάτια που έχουν όγκο στο κάτω μέρος. Αν και σέξι, υπάρχει τρόπος να τα προσαρμόσεις και σε πιο formal περιστάσεις όπως στο γραφείο ή ένα επαγγελματικό κάλεσμα, αφού φορεμένα με ένα σακάκι όπως πρότεινε και ο οίκος Tom Ford δίνουν τέλεια ισορροπία σε κάθε look.