Δολοφονία στα Πατήσια: Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα – «Έλεγε θα τον κάνω, θα τον φτιάξω»

Συγκλονίζει η δολοφονία στα Πατήσια, όπου ένας 59χρονος ομολόγησε ότι κατέσφαξε τον μεγάλο αδερφό του, επειδή “του τη βάρεσε στο κεφάλι”.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. Αφού σκότωσε τον αδελφό του, στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η δολοφονία έγινε στην οδό Καυταντζόγλου 15 και στη συνέχεια πήγε μόνος του στο ΑΤ της περιοχής. Τα πρώτα του λόγια ήταν: “Γεια σας, σκότωσα τον αδελφό μου”.

Γείτονας συγκλονίζει με τη μαρτυρία του. Μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε: «Από ό,τι μου έλεγε είχαν έντονους καυγάδες, έλεγε θα τον κάνω, θα τον φτιάξω. Τα φάρμακα δεν τα έπαιρνε σωστά, καθημερινά, στην ώρα τους».

Το τελευταίο διάστημα, οι γείτονες είχαν γενικότερα αντιληφθεί την επιθετική συμπεριφορά του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 59χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι ο αδελφός του ήταν πρώην αστυνομικός και τον κακομεταχειριζόταν συχνά. “Με χτυπούσε και δεν μου φερόταν καλά. Είχαμε προσωπικές και οικονομικές διαφορές για το σπίτι” ανέφερε στους αστυνομικούς. Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι γείτονες λένε ότι ο 59χρονος είχε προβλήματα, πήγαινε στον γιατρό, αλλά κανείς δεν ήξερε αν έπαιρνε κανονικά τα φάρμακά του.

enikos.gr