O Χιου Γκραντ θα πρωταγωνιστήσει ως Δίας στο επερχόμενο σίριαλ του Netflix “Κaos”

via Associated Press

 

Ο Χιου Γκραντ θα ενσαρκώσει τον Δία, τον βασιλιά των θεών του Ολύμπου, σε μία νέα σειρά του Netflix βασισμένη στην ελληνική μυθολογία με τίτλο «Κaos».

Η σκοτεινή κωμική σειρά, που τα γυρίσματά της ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι, θα είναι μια μοντέρνα εξιστόρηση γνωστών μύθων των αρχαίων Ελλήνων θεών. Το σενάριο της έγραψε η Βρετανίδα ηθοποιός και συγγραφέας Τσάρλι Κόβελ.

«Αυτή η σειρά που θα συνδυάζει στοιχεία από διαφορετικά είδη, αποτελεί μια μοντέρνα ανατροπή στην ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία, εξερευνώντας θέματα πολιτικής των φύλων, της εξουσίας και της ζωής στον κάτω κόσμο», αναφέρει η περιγραφή της σειράς στο Netflix.

Η Κόβελ, μιλώντας στο Deadline, είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το KAOS και δεν μπορώ να σκεφτώ μια πιο συναρπαστική ομάδα ανθρώπων από τους Georgi (Banks-Davies) και Runyararo (Mapfumo ) είναι και οι δύο οραματιστές σκηνοθέτες με ευχάριστα, σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ — πραγματικά χαίρομαι που συνεργάζομαι και με τους δύο».

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη με την είδηση ​​ότι ο Χιου Γκραντ συμφώνησε να παίξει τον Δία — αυτό ήταν το όνειρό μου… Ηγείται ενός καταπληκτικού καστ ηθοποιών και είναι μεγάλη μας τιμή που τους έχουμε όλους μαζί. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα», συνέχισε η Κοβέλ.

Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος είναι διάσημος για τους ρόλους του σε επιτυχίες όπως το “Bridget Jones’s Diary” (σ.σ ”Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς”) και το “Love Actually” (σ.σ ”Αγάπη είναι…”), θα απεικονίσει μια διαφορετική εκδοχή του Δία, πιο ανασφαλή αλλά γεμάτο οργή.

Μαζί με τον 61χρονο Γκραντ στο καστ θα συμμετέχουν οι Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Janet McTeer, David Thewlis, Cliff Curtis, Rakie Ayola και Stanley Townsend.

huffingtonpost.gr