ΠΑΟΚ: Πρώτη για Κοτάρσκι με τη φανέλα του Δικεφάλου στο φιλικό με τη Χρόνινχεν

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο σημερινό φιλικό που δώσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Χρόνινχεν (2/7, 16:30, NOVASPORTS START και Live Blog από το SPORT24) στην Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου (2/7, 16:30, NOVASPORTS START, LIve Blog από το SPORT24) το δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο τη Χρόνινχεν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται και σε αυτό να χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Δικεφάλου στους πέντε από τους έξι νεοαποκτηθέντες (Κάργας, Ράφα Σοάρες, Κουαλιάτα, Ντάντας, Ρικάρντο) και σήμερα αναμένεται να κάνει το ίδιο και με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας, που αποκτήθηκε για να είναι βασικός στην εστία του Δικεφάλου, έγραψε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και σήμερα θα κάνει και αυτός το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Ο 22χρονος θα αγωνιστεί για ένα ημίχρονο και θα μοιραστεί το χρόνο του σημερινού φιλικού με τον επίσης νεαρό Ταλιχμανίδη.

Στο παιχνίδι με τη Χρόνινχεν θα παίξουν επίσης, οι Άντριγια Ζίβκοβιτς και Ενέα Μιχάι που έχουν ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου.

Εκτός θα μείνουν ο Βιεϊρίνια (από Δευτέρα 4/7 αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης), ο Κούρτιτς που έφτασε αργά την Παρασκευή (1/7) το απόγευμα στο Άπελντορν, ο Λύρατζης λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο πρώτο φιλικό και ο Κάργας για προληπτικούς λόγους.

sport24.gr