Η Νεολαία της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής δώρισε στο Καρπενήσι διασωστικό όχημα

Η Νεολαία της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής την Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 παρέδωσε στο Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας ένα πλήρως εξοπλισμένο διασωστικό όχημα. Η σημαντική αυτή δωρεά είχε πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα καθώς έδωσε το έναυσμα στην ΕΚΟ Νικόπουλος στο Καρπενήσι να αναλάβειτην κάλυψη του κόστους των καυσίμων για την κίνηση του οχήματος στα συμβάντα έρευνας και διάσωσης που θα χρειαστει να επέμβει.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Σωματείου

Στο Καρπενήσι σήμερα 29 Ιουλίου 2022 παραδόθηκε στο σωματείο μας ένα κατάλληλα εξοπλισμένο διασωστικό όχημα 4Χ4, για τις ανάγκες της ομάδας δράσης.

Το όχημα αγοράστηκε και εξοπλίστηκε με χρήματα από δωρεές και έκτακτες εισφορές των μελών της Ευρυτανικής ένωσης Αμερικής το «Βελούχι», της Νεολαίας Ευρυτάνων Αμερικής και του συλλόγου των Θυγατέρων της Ευρυτανίας. Επίσης με τις έκτακτες εισφορές τους συνέβαλαν και άλλοι Ευρυτάνες που ζουν στην Αμερική, οι οποίοι είναι και αυτοί μέλη και υποστηρικτές της δράσης του σωματείου μας, από την ίδρυσή του.

 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ουσιαστική και σημαντική δωρεά, η οποία θα διευκολύνει το εθελοντικό έργο που προσφέρουν τα μέλη μας.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και όλων των μελών μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για την απόκτηση του παραπάνω οχήματος και για την υποστήρηξη στο εθελοντικό έργο της ομάδας μας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΚΟ Νικόπουλος στο Καρπενήσι, η οποία στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της ομάδας μας, αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής το κόστος των καυσίμων για την κίνηση του οχήματος στα συμβάντα έρευνας και διάσωσης που θα χρειαστει να επέμβει.

 

anamniseis.net