Ιωάννινα: Silver Alert για την εξαφάνιση 24χρονης Γερμανίδας – Έκανε διακοπές με τροχόσπιτο

Μία 24χρονη Γερμανίδα που είχε έρθει στη χώρα μας για διακοπές εξαφανίστηκε στις 28 Ιουλίου από τα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό της. 

Πρόκειται για την Daja Krause, η οποία έκανε διακοπές με ένα κόκκινο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο μάρκας VWLT και με αριθμό κυκλοφορίας FNSM703.

Για την εξαφάνισή της έχει ενεργοποιηθεί Silver Alert.

Η 24χρονη έχει γαλάζια μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη. Μαζί της έχει τα δύο σκυλιά της, ένα χρώματος μαύρου και ένα μαύρο, με λευκά πόδια και καφέ λεκέδες.

Τελευταία φορά την είδαν στις 28 Ιουλίου 2022 στην περιοχή της Δωδώνης Ιωαννίνων, ενώ η τελευταία επικοινωνία με τους οικείους της, έγινε στις 29 Ιουλίου, από τα Ιωάννινα.

Η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 02/08/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

enikos.gr