«Κωλοτούμπα» από τους Νιγηριανούς για Αντετοκούνμπο: «Αγαπάμε τον Γιάννη και όσα έχει προσφέρει»

Η εθνική της Νιγηρίας με ανάρτησή της στο Twitter είχε αμφισβητήσει εμμέσως πλην σαφώς πόσο Έλληνες είναι τα αδέρφια και ουσιαστικά κατηγόρησαν την Ελλάδα για… αρπαγή από τη δική τους εθνική ομάδα, ωστόσο βλέποντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, το… γύρισαν.

Σε… χιούμορ απέδωσε ο επίσημος λογαριασμός Twitter της εθνικής Νιγηρίας όσα ανέφερε για τους αδερφούς Αντετοκούνμπο και ειδικά τον Γιάννη σε σειρά χθεσινών tweets που προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις.

Ενώ, λοιπόν, αρχικά οι Νιγηριανοί αμφισβήτησαν εμμέσως πλην σαφώς πόσο Έλληνες είναι τα αδέρφια και ουσιαστικά κατηγόρησαν την Ελλάδα για… αρπαγή τους από τη δική τους εθνική ομάδα, βλέποντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media από τις ειρωνικές αναρτήσεις τους το… γύρισαν.

Με μια μεγαλοπρεπή… κωλοτούμπα σε νέο tweet ισχυρίζονται πως χαριτολογούσαν. «Θυμηθείτε: Το Twitter φτιάχτηκε για να διασκεδάζουμε. Θα αγαπάμε πάντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όσα έχει κάνει για το παιχνίδι», αναφέρει η νεότερη ανάρτηση των Νιγηριανών.

Υπενθυμίζεται πως-με εξαίρεση τον μεγαλύτερο Φράνσις-τα τέσσερα μικρότερα αδέρφια Αντετοκούνμπο έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς που μετανάστευσαν στην Αθήνα, δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ στη Νιγηρία.

Ο Γιάννης, που έχει και νιγηριανό διαβατήριο, έχει δηλώσει περήφανος για τις ρίζες του, ενώ ο αδερφός του, Θανάσης, το 2016 ήταν στην προεπιλογή της Νιγηρίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας, όμως προτίμησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, όπως έκαναν επίσης Κώστας και Άλεξ.

Πηγή: sport-fm.gr